Samtal och själavård

Ibland blir inte livet som vi tänkt oss. Arbetet ställer andra krav än förväntat. Sjukdom drabbar just när det var som minst lämpligt. Det kan vara svårt att vara anhörig till någon som är svårt sjuk och veta hur man bäst stöttar. Orsakerna kan vara många till att man behöver samtala med någon som kanske har ett annat perspektiv än de som finns runt omkring en.

Sjukhuskyrkan erbjuder samtalskontakt med både patienter, anhöriga och medarbetare på sjukhuset. Samtalen kan äga rum på avdelningen eller i något av våra samtalsrum.

Om du vill komma i kontakt med någon från sjukhuskyrkan, så är du välkommen att ringa oss eller så kan du be personalen kontakta oss. Vår expedition har telefon 010 - 103 78 53, där finns röstbrevlåda om ingen har möjlighet att svara, annars kan man ringa till växeln 010 - 103 00 00, säg då att det är Sjukhuskyrkan på US Linköping som du vill tala med.