Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Diakonicentrum

Välkommen till Diakonicentrum!

Diakonicentrum drivs av Linköpings Domkyrkopastorat. Vi arbetar med mänskliga rättigheter, främst genom juridisk rådgivning inom migrationsfrågor och diakonalt utvecklingsarbete.

Till vår migrationsmottagning kan du komma om du vill ha information och juridisk rådgivning i ett migrations-ärende. Till vår hjälp har vi stöd av jurister vid Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar, som har ett avtal med Linköpings stift.

Vår migrationsmottagning finns i S:t Lars kyrka på tisdagar mellan 13.00-16.00 och i Skäggetorps kyrka på torsdagar mellan 09.15-12.00.

För att boka tid till mottagningen, ring 013–30 35 05 eller maila till linkoping.diakonicentrum@svenskakyrkan.se

Diakoni är ständigt föränderligt och måste alltid vara under utveckling. Det sker genom att på olika sätt se, belysa och utveckla de aktuella sociala och diakonala frågorna idag.  Det görs många gånger i dialog och samverkan med frivilligorganisationer och myndigheter, som exempelvis Linköpings stadsmission, olika samfund och Linköpings kommun.

linkoping.diakonicentrum@svenskakyrkan.se

Bokad migrationsmottagning
Tisdagar 12.00-15.00 i S:t Lars kyrka
Torsdagar 09.15-12.00 i Skäggetorps kyrka

Bokning görs på telefon 013-30 35 05 eller via mail linkoping.diakonicentrum@svenskakyrkan.se.

Välkommen till Diakonicentrum!