Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Ansgarskyrkan

Ansgarskyrkan, som tillhör Gottfridbergs församling, är en samarbetskyrka mellan EFS missionsförening och Svenska kyrkan. Kyrkan byggdes 1970 och ligger på Hjälmgatan 17 i stadsdelen Gottfridsberg.

Ansgarskyrkan vill erbjuda en mötesplats och en växtplats för tro, hopp och kärlek.

Doptider finns på lördag och söndag.

Kyrksalen rymmer 150 personer. Dopkalas kan ordnas i församlingssalen som rymmer max 85 personer och Övre salen som rymmer max 30 personer.  I anslutning till dessa lokaler finns ett fullt utrustat kök med storköksdiskmaskin.

Vid dop i högmässan söndag kl 11.00 finns det en lokal för dopkalas med plats för 25 personer. Dopkalaset går också att ha tillsammans med övriga gudtjänstdeltagare.