Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Kristen djupmeditation

Kristen djupmeditation måndagar kl. 19.00 i Domkyrkans högkor.

Ingång till meditation via lilla södra porten – kom i tid! Porten öppnas c:a kl. 18.45 och stängs kl. 19.00.

Stillhet, tystnad, ordlös bön framför högaltaret – vi får släppa taget om oss själva och våra egna tankar för att i öppenhet och tillit låta Guds kärlek verka i oss. Två 20-minuterspass med tystnad. Mellan passen meditativ gång under tystnad.

Är du ”nybörjare” är det klokt att delta i en introduktion först! Introduktion för NYA första måndagen i varje månad kl 19. Introduktionen äger rum i sakristian parallellt med den ordinarie meditationen. Ingen föranmälan - bara kom!

Ingen anmälan. Ingen avgift.

Information:
Marianne Langby Modéus (domkyrkopedagog)
E-post: Marianne Langby Modéus

Meditationsledare:
Birgitta Widén
E-post: birgitta.widen@hotmail.com

Läs mer om kristen meditation här