Musik Tannefors kyrka

Här hittar du information om musiken i Tannefors kyrka

Alla övningstillfällen och medverkan i mässor och gudstjänster är tillsvidare inställda

Nicolaikören
Mån 19.00 – 21.00 (vuxen) körvana krävs!

Nicolaikören bildades 1986. Den är knuten till S:t Lars församling, Linköping.
Kören har en bred och omväxlande repertoar, både sakral och profan. Den omfattar både äldre och nyare musik, visor, gospel och jazzinspirerade stycken i spännande arrangemang.

www.nicolaikoren.se

Gospel T Joy
Ons 19.00-21.00 (20-70 år)

Kören skapades hösten 2013 på initiativ av Liselotte Tengelin och S:t Lars församling.
Vi är 24 körsångare som träffats varje onsdag för rep. Förkärleken till gospelmusiken förenar oss i sångarglädje och gemenskap. Till vår hjälp har vi alltid det eminenta bandet BandeT som sätter extra krydda på gospelmusiken.

www.gospeltjoy.jimdo.com

Finstämt (mogen ålder)
Tors 10.30 – 12.00

Finstämt är kören som består av 30 sångare,  en blandad kör som övar dagtid torsdagar. Alla är i mogen ålder och har sjungit i kör under stora delar av livet.
Repertoaren är blandad. Vi hinner också med en fika varje gång vi övar.

Liselotte Tengelin

Kantor, S:t Lars församling