Svenska kyrkan i Umeå

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå Webbplats

Svenska kyrkan i Umeå

Kom till våra sex församlingars kyrkor och mötesplatser runt om i hela Umeå där du kan finna glädje, ro, gemenskap, och stöd genom gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer.

Vilken plats har Gud i ditt liv?
skulle du fråga om?

Andlighet & fördjupning

Vilken plats har Gud i ditt liv? Reflektera över livsfrågor och den kristna tron, sök stillhet i meditation. Eller om du fick möjlighet att samtala om tro - vad skulle du fråga om?

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Kyrkguiden