Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå Webbplats

Svenska kyrkan

Svenska kyrkan i Umeå

Kom till kyrkor och mötesplatser runt om i hela Umeå där du kan finna glädje, ro, gemenskap, och stöd genom gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer.

Nu har du möjlighet att söka följeslagarprogrammet för vistelse i Israel och Palestina under hösten 2016. Följeslagare tar inte ställning utan försöker stödja arbetet för en lösning av konflikten.

Bli följeslagare i Palestina och Israel