Svenska kyrkan i Umeå

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå Webbplats

Svenska kyrkan i Umeå

Kom till våra sex församlingars kyrkor och mötesplatser runt om i hela Umeå där du kan finna glädje, ro, gemenskap, och stöd genom gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer.

Det finns många vägar för människor att komma till tro. Gudstjänstlivets gemenskap och bönen är central i den kristna kyrkan. Vid sidan av den finns bokcirklar, filmkvällar, samtal, dans, meditation, retreater, pilgrimsvandringar och många andra sätt att komma till tro på.

Vägar till tro

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Kyrkguiden