Svenska kyrkan i Umeå

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Retreat & meditation

- Ett sätt att hämta mer kraft. Vart tog själen vägen? Du stillar ditt sinne, skapar ett inre lugn och utvecklar en förmåga att lättare hantera dina tankar och känslor.

Retreat

Retreat är en möjlighet för avskildhet och stillhet. Det är ett tillfälle att hinna ifatt sig själv, få tid för reflektion över det som är viktigt i livet och för att lyssna till och vara nära Gud.

Meditation

Meditationen är en väg till att på djupet acceptera sig själv och sin livssituation. Det kan vara en mycket vilsam erfarenhet, som också är att vara i Guds närvaro. Djupast sett är meditationen en övning att vara i kärleken.

Regelbundna grupper och verksamheter