Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Tidningen Spira

Spira är en tidning om livsfrågor och tro, som delas ut gratis till alla hushåll i Umeå. Tidningen finns också i din närmaste kyrka.

Nr 6 delades ut den 12 december. Här hittar du ett urval av artiklar. Lite längre ner finns också en länk för dig som vill läsa hela numret på skärm.

Fler artiklar ur Spira

Läs tidningen direkt på skärmen:

Frågor, tips och idéer

Kontakta gärna redaktionen om du vill fråga något, tipsa om dina idéer eller tycka till om tidningen!
E-post spira@svenskakyrkan.se

Vid utebliven tidning, ring 090-200 25 17

Spira

Spira är en tidning om livsfrågor och tro från Svenska kyrkan i Umeå.
Den kommer fyra gånger per år och delas ut lokalt till alla hushåll. Tidningen finns också i din närmaste kyrka.

2020 kommer tidningen ut: 3 mars, 4 juni, 10 september, 3 december.

Postadress: Box 521, 901 10 Umeå

Ulrika Ljungblahd