Foto: Gustaf Hellsing

Konserter och musik i kyrkan

December bjuder på ett brett konsertprogram i Umeås kyrkor. Välkommen på traditionella julkonserter, körsång, Luciatåg, carols och gospel. De allra flesta är gratis.

I advent och jul inbjuder Svenska kyrkan i Umeå till ett 20-tal konserter. Du hittar alla konserter i kalendern längre ner på sidan.

Höstens musikprogram

Klicka här för att ladda hem det samlade programmet för musik och konserter i Svenska kyrkan i Umeå som pdf.

Prenumerera på musiknyhetsbrevet

Få samlad information om konserter och musik i Svenska kyrkan i Umeå skickad direkt till din mejlkorg en gång i månaden.

Anmäl dig här!

Nyhetsbrevet för oktober 2022

Läs det här!

Musik och soppa i Umeå stads kyrka

Tisdagar udda veckor, start 13 september 2022. Musik i kyrkan kl 12.00, därefter serveras soppa, bröd, kaffe och kaka för 50 kr i Martasalen en trappa ner.

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan. En kvinna kompar på piano.

Barnkörer

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt och skoj och gemenskap.

Ungdomskör och replokal

Husband eller gospel? Sjunga eller spela musik? Vilken är din musik? Vilken kör passar dig?

Sjung i kör

Det finns vuxenkörer för alla typer av sångare. Har du sjungit länge eller alltid längtat efter att börja? Vill du sjunga varje vecka eller bara ibland? Det finns en kör för dig!