En brygga sträcker sig ut i lugnt vatten

Andlighet & fördjupning

Här finns möjlighet för dig som vill fördjupa dig i Bibeln och finna stillhet i bönen. Det finns också grupper för dig som vill finna kraft till självhjälp i en 12-stegsgrupp eller samtala om livet.

Regelbundna grupper och verksamheter:

Torsdagar udda veckor kl 14-18. Nämen, paket redan i september?! Japp, eller i all fall en påse. Från den 24 september kan du varannan torsdag hämta en gratis ”pärlpåse”. Den innehåller allt från barnpyssel till andlig fördjupning med tema utifrån en av frälsarkransens pärlor. För alla mellan 2-100 år.

Paket-torsdag i Mariakyrkan

Måndagar kl 12.30-13.00 andakt i Mariakyrkan. Terminsstart 21 september fram till och med 30 november.

Andrum i Mariakyrkan

Ignatius och de tolv stegen. Varannan torsdag kl 18.45, start den 17 september. Ingen anmälan.

Bibelmeditationskvällar i Tegs kyrka

Tisdagar kl 19.00-21.00. Höststart 29 september.

Bibelsamtalsgrupp i Ersmarkskyrkan

Tisdagar kl 19.00-21.00. Höststart 29 september.

Varannan onsdag  kl. 8.30-9.30
(23/9, 7/10, 21/10, 4/11, 18/11, 2/12, 16/12)

Bibelfördjupning och andakt i Tavelsjö kyrka

Varannan onsdag kl. 8.30-9.30 (23/9, 7/10, 21/10, 4/11, 18/11, 2/12, 16/12)

Måndagar, onsdagar och fredagar kl 12.00. Bön mitt på dagen - en kort andhämtning mitt i vardagen. Torsdagar kl. 17.30 Bön på vägen hem. En enkel bönesamling - 30 minuter tillsammans med Gud.

Bön i Grisbackakyrkan

Teologiska rummet ska vara ett forum med högt i tak, tycker kyrkoherde Kenneth Nordgren.

Bönesamling i Umeå stads kyrka

Torsdagar kl 10.30-11.30 i Umeå stads kyrka. En stund i bön tillsammans. Är det någon/något särskilt du vill be för kan du lämna in böneämnen i förväg.

Staty av Jungfru Maria

Daglig bön i Mariakyrkan

Vill du vara med och be tillsammans med andra? I Mariakyrkan finns ett nätverk av människor som ber.

Onsdagar kl. 13. Vi samlas i kyrkan för ett enklare program och andakt för att sedan, så länge vädret tillåter, ta en fika i parken utanför församlingsgården. Med gott om avstånd mellan varandra, men i goda vänners lag! Start 2 september

Höstandakter i Tavelsjö kyrka

Tisdagar ojämna veckor kl 10.30-12.00 i Ersbodakyrkan. En öppen grupp där vi träffas och samtalar om en bibeltext och fikar, ingen anmälan.

Livet och Bibeln

Bibelkurs på persiska i Bäckby kyrka i Västerås. Folk umgås, äter mat, studerar och samtalar tillsammans.

Steg för steg – Bibelsamtal från A till Ö

Tisdagar jämna veckor kl 18.00. En vandring orden runt, i sällskap med Bibeln, våra tankar och erfarenheter av livet och den kristna tron. Anmälan. Start 15 september.

Paus under hösten 2020.

Tegs Filmklubb i Tegs kyrka - PAUS

Paus under hösten 2020. Se och tala film på tisdagar en gång i månaden. Mer information och platsbokning hittar du på vår facebooksida.

Sinnesro och de tolv stegen