Andlighet & fördjupning

Här finns möjlighet för dig som vill fördjupa dig i Bibeln och finna stillhet i bönen. Det finns också grupper för dig som vill finna kraft till självhjälp i en 12-stegsgrupp eller samtala om livet.

Regelbundna grupper och verksamheter:

Tisdagar kl 19.00-21.00. Vårstart 28 januari.

Bibelsamtalsgrupp i Ersmarkskyrkan

Tisdagar kl 19.00-21.00. Vårstart 28 januari.

En uppslagen bibel med ett par glasögon ovanpå

Bibelstudium i Tavelsjö församlingsgård

Onsdagar varannan vecka kl 19.00. Vårterminen startar 30 januari.

Måndagar, onsdagar och fredagar kl 12.00. Bön mitt på dagen - en kort andhämtning mitt i vardagen. Torsdagar kl. 17.30 Bön på vägen hem. En enkel bönesamling - 30 minuter tillsammans med Gud. Under sommaren har bönesamlingarna uppehåll. Den 20 augusti startar Bön på vägen hem. Bön mitt på dagen börjar den 24 augusti.

Bön i Grisbackakyrkan

Teologiska rummet ska vara ett forum med högt i tak, tycker kyrkoherde Kenneth Nordgren.

Bönesamling i Umeå stads kyrka

Torsdagar kl 10.30-11.30 i Umeå stads kyrka. En stund i bön tillsammans. Är det någon/något särskilt du vill be för kan du lämna in böneämnen i förväg.

Staty av Jungfru Maria

Daglig bön i Mariakyrkan

Vill du vara med och be tillsammans med andra? I Mariakyrkan finns ett nätverk av människor som ber.

En stilla sjö omgiven av skog

Heliga danser i Mariakyrkan

Meditativa cirkeldanser en söndag i månaden kl 18, oftast den andra söndagen i månaden. Ingen förkunskap behövs.

Tisdagar ojämna veckor kl 10.30-12.00 i Ersbodakyrkan. En öppen grupp där vi träffas och samtalar om en bibeltext och fikar, ingen anmälan.

Livet och Bibeln

Bibelkurs på persiska i Bäckby kyrka i Västerås. Folk umgås, äter mat, studerar och samtalar tillsammans.

Steg för steg – Bibelsamtal från A till Ö

Tisdagar jämna veckor kl 18.00. En vandring orden runt, i sällskap med Bibeln, våra tankar och erfarenheter av livet och den kristna tron. Anmälan. Start 15 september.

En onsdag i månaden kl 19.00 ser vi på film och samtalar efteråt.

Synpunkten i Mariakyrkan

En onsdag i månaden kl 19.00 ser vi på film och samtalar efteråt.

Se och tala film på tisdagar en gång i månaden. Mer information och platsbokning hittar du på vår facebooksida.

Tegs Filmklubb i Tegs kyrka

Sinnesro och de tolv stegen