Foto: Lina Eriksson

Träffas & umgås

Kyrkan har många mötesplatser både på dag- och kvällstid. Kom och träffa både nya och gamla vänner. Lyssna på föredrag och musik, umgås och ät eller fika tillsammans runt om i stan.

Under corona-pandemin har Blå Träffen startat en YouTube-kanal. Istället för att ses i Grisbackakyrkan som vi brukar så lägger vi ut avsnitt på YouTube. Om du söker på ”Blå Träffen” på YouTube kan du välja att prenumerera på vår kanal.

Blå Träffen på YouTube

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin.

Språkkafé

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Torsdagar klockan 18.30–20.30 i Ersbodakyrkan. Vill du bli bättre på att prata svenska eller något annat språk? Det här är ett tillfälle för dig som vill träffa nya människor och mötas över språkgränser.

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin.

Tisdagsträff i Ersbodakyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Vi börjar med andakt kl 12.00 som följs av att vi fikar en smörgås och kaka. Sedan kommer en gäst och håller ett kort program.

Torsdagar kl 13.00–14.30 i Paviljongen, Backens Prästgård. Mötesplats tema livskvalitet.  Fika 30kr/person. MAX 30 personer.
Anmälan sker tisdag/onsdag samma vecka.

Vuxentid i Backens Prästgård - INSTÄLLT

11 november 2020:Efter den skärpta råden från FHM tar verksamheten paus 8 november - 8 december. Torsdagar kl 13.00–14.30 i Paviljongen, Backens Prästgård. Mötesplats tema livskvalitet. Fika 30kr/person. MAX 30 personer. Anmälan sker tisdag/onsdag samma vecka.

Öppen förskola i Nyköpings församling.

Öppet hus i Degernäs missionshus

Fredagar kl 10.00–12.30. En träffpunkt för barn med föräldrar i coronatider. Fika till minipris. Ta chansen att träffa och lära känna andra i Degernäs!

På grund av rådande restriktioner är både Öppet Hus och Bibelsamtal inställda just nu.

INSTÄLLT - Öppet Hus med Bibelsamtal i Grisbackakyrkan

Vill du umgås över en bit mat?

Kom efter jobbet, slipp matstök och slå dig ner vid dukat bord. Eller ta med dig ett handarbete och kom till hantverksstugan och ät soppa. Vissa tillfällen behöver du föranmäla dig till, andra inte. Klicka på respektive rubrik nedan och läs mer.