Några personer sitter runt ett bord och dricker kaffe.

Träffas & umgås

Kyrkan har många mötesplatser både på dag- och kvällstid. Kom och träffa både nya och gamla vänner. Lyssna på föredrag och musik, umgås och ät eller fika tillsammans runt om i stan.

Blå Träffen

Nya datum för hösten! Nu öppnar vi upp mer! Det betyder att du kan komma till Blå Träffen några fler gånger under hösten. Du får ett brev med nya datum när just du är välkommen.

Blå fredag i Tegs kyrka

En öppen mötesplats för dig med funktionsvariation. Aktiviteter och fika med fredagskänsla. Varannan fredag kl.18-21 i Tegs församlingsgård. Start 22/10.

Mötesplats för daglediga i Tavelsjö

Tisdagar kl 9-12 i Tavelsjö församlingsgård, övre våningen.

Onsdagsandakt

Under hösten träffas vi varannan onsdag för ett enklare program och andakt. Vid tre tillfällen serveras även mat.

Tegs Filmklubb i Tegs kyrka

Se och tala film på tisdagar en gång i månaden. Mer information och platsbokning hittar du på vår facebooksida.

Tillsammansodling på Ersboda

Är du intresserad av odling och gemenskap? Kom och var med!

Tisdagskafé i Mariakyrkan

Gemenskap med samtal och omväxlande program. Terminsstart 21 september kl 13 och varje vecka till och med 29 november.

Tisdagsträff i Ersbodakyrkan

Vi börjar med andakt kl 12.00 som följs av att vi fikar en smörgås eller soppa och kaka. Sedan kommer en gäst och håller ett kort program.

Vardagstankar i Mariakyrkan

Vardagstankar, som är en mötesplats för vardagssamtal. Måndagar kl. 12.30-14.30. Start måndag 20 september-29 november.

Vuxentid i Backens prästgård

Torsdagar kl 12-14.30 i Paviljongen vid Backens prästgård. En mötesplats där vi äter lunch tillsammans och sedan lyssnar på ett föredrag eller musik. Anmälan sker tisdag/onsdag samma vecka.

En bebis kryper mot ett babygym.

Öppet hus i Degernäs missionshus

Fredagar kl 10.00–12.30. En träffpunkt för barn med föräldrar i coronatider. Fika till minipris. Ta chansen att träffa och lära känna andra i Degernäs!

Öppet hus i Grisbackakyrkan

Nu har vi startat Öppet Hus igen. Välkomna!

Vill du umgås över en bit mat?

Kom efter jobbet, slipp matstök och slå dig ner vid dukat bord. Eller lyssna på vacker musik och äta soppa efteråt. Vissa tillfällen behöver du föranmäla dig till, andra inte. Klicka på respektive rubrik nedan och läs mer.

Livsberättargrupper

Livsberättargruppen är en mötesplats för dig i pensionsåldern
eller äldre. Gruppen träffas en gång i veckan under tio veckors tid.

Här får du dela erfarenheter ur det egna livet och tillsammans
med andra prata om vad ett gott liv kan innebära. Vi tar hjälp av foton, musik och avspänning för att öppna upp för minnen, tankar och känslor.