Café Paletten i Västerås drivs av Svenska kyrkan. Här serveras bland annat fika och frukostbuffe. I anslutning till cafeet finns ett kapell.

Träffas & umgås

Kyrkan har många mötesplatser både på dag- och kvällstid. Kom och träffa både nya och gamla vänner. Lyssna på föredrag och musik, umgås och ät eller fika tillsammans runt om i stan.

Blå Träffen på YouTube

Under corona-pandemin har Blå Träffen startat en YouTube-kanal. Istället för att ses i Grisbackakyrkan som vi brukar så lägger vi ut avsnitt på YouTube.

Språkkafé

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Torsdagar klockan 18.30–20.30 i Ersbodakyrkan. Vill du bli bättre på att prata svenska eller något annat språk? Det här är ett tillfälle för dig som vill träffa nya människor och mötas över språkgränser.

Tisdagskafé i Mariakyrkan

Gemenskap med samtal och omväxlande program. Terminsstart 20 september kl. 13 och varje vecka till och med 29 november.

Tisdagsträff i Ersbodakyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Vi börjar med andakt kl 12.00 som följs av att vi fikar en smörgås och kaka. Sedan kommer en gäst och håller ett kort program.

Vardagstankar i Mariakyrkan

Vardagstankar, som är en mötesplats för vardagssamtal. Måndagar kl. 12.30-14.30. Start måndag 20 september-29 november.

Vuxentid i Backens Prästgård - INSTÄLLT

11 november 2020:Efter den skärpta råden från FHM tar verksamheten paus 8 november - 8 december. Torsdagar kl 13.00–14.30 i Paviljongen, Backens Prästgård. Mötesplats tema livskvalitet. Fika 30kr/person. MAX 30 personer. Anmälan sker tisdag/onsdag samma vecka.

Öppen förskola i Nyköpings församling.

Öppet hus i Degernäs missionshus

Fredagar kl 10.00–12.30. En träffpunkt för barn med föräldrar i coronatider. Fika till minipris. Ta chansen att träffa och lära känna andra i Degernäs!

Öppet Hus med Bibelsamtal i Grisbackakyrkan

Bibelsamtalen startar upp igen!

Vill du umgås över en bit mat?

Kom efter jobbet, slipp matstök och slå dig ner vid dukat bord. Eller ta med dig ett handarbete och kom till hantverksstugan och ät soppa. Vissa tillfällen behöver du föranmäla dig till, andra inte. Klicka på respektive rubrik nedan och läs mer.