Träffas & umgås

Kyrkan har många mötesplatser både på dag- och kvällstid. Kom och träffa både nya och gamla vänner. Lyssna på föredrag och musik, umgås och ät eller fika tillsammans runt om i stan.

Vill du umgås över en bit mat?

Kom efter jobbet, slipp matstök och slå dig ner vid dukat bord. Eller ta med dig ett handarbete och kom till hantverksstugan och ät soppa. Vissa tillfällen behöver du föranmäla dig till, andra inte. Klicka på respektive rubrik nedan och läs mer.

På grund av situationen med coronaviruset är sopplunchen inställd tills annat meddelas. Vi börjar med andakt kl 12.00 som följs av en god soppa för 50 kr och program kl 13.00 med till exempel sång eller föredrag. Startdatum hösten 2020 är planerat till 1 september.

Sopplunch i Ersbodakyrkan - Inställt!

En torsdag i månaden kl 12.00. Träff för daglediga med soppa, föredrag och gemenskap.

Sopplunch i Ersmarkskyrkan

Måndagar kl 11.30 serveras vegetarisk soppa till självkostnadspris. Andrum klockan 12.30-12.45. Ingen anmälan, kom när det passar.

Sopplunch och Andrum i Mariakyrkan

Torsdagar udda veckor fram till den 7 maj. Vi serverar omsorgsfullt lagad, klimatsmart, vegetarisk mat som en del i vår hållbarhetssträvan. Anmälan.

Vardagsmiddag med stilla stund i Tegs kyrka - INSTÄLLT

På grund av situationen med coronaviruset är tacotorsdag inställt, vi firar istället en enkel gudstjänst tillsammans kl 17.30. Vårens datum: 30/1, 27/2, 12/3, 23/4 och 14/5

Tacotorsdag med mässa i Västerslättskyrkan

En tisdag i månaden kl 12.00–14.30 cirka, i Tavelsjö församlingsgård eller lägergården. Vi äter gott till självkostnadspris och umgås. Någon gästar oss med musik eller berättar något. Vi avslutar med kaffe och andakt.

Trivselträffar i Tavelsjö församlingsgård

En torsdag i månaden. Kom till färdiglagad mat och slipp stöket hemma i köket. Drop-in middag kl 16.30-18.00 och sedan en plusmeny med ett intressant föredrag kl 18.00-18.30.

Vardagmiddag med plusmeny i Ersmarkskyrkan