Foto: Lina Eriksson

Träffas & umgås

Kyrkan har många mötesplatser både på dag- och kvällstid. Kom och träffa både nya och gamla vänner. Lyssna på föredrag och musik, umgås och ät eller fika tillsammans runt om i stan.

Liksom i våras kommer vi under hösten att fortsätta lägga ut nya avsnitt på Blå Träffens YouTube-kanal. Följ oss gärna där genom att prenumerera på kanalen.

Blå Träffen på YouTube

Torsdagar klockan 17.30–21.00 i Ersbodakyrkan. Vill du bli bättre på att prata svenska eller något annat språk? Det här är ett tillfälle för dig som vill träffa nya människor och mötas över språkgränser.

Språkkafé

Gemenskap med samtal och omväxlande program.
Terminsstart 29 september kl 13 och varje vecka till och med 1 december.

Tisdagskafé i Mariakyrkan

Gemenskap med samtal och omväxlande program. Terminsstart 29 september kl 13 och varje vecka till och med 1 december.

Vi börjar med andakt kl 12.00 som följs av att fikar en smörgås och kaka. Vid varje tillfälle kommer en gäst och leder ett kortare program.

Tisdagsträff

Måndagar kl 12.45-14.00. Öppet skapande byter till Vardagstankar, som är en mötesplats för vardagssamtal. Start måndag 21 september-30 november. Anmälan.

Vardagstankar i Mariakyrkan

Torsdagar kl 13.00–14.30 i Paviljongen, Backens Prästgård. Mötesplats tema livskvalitet.  Fika 30kr/person. MAX 30 personer.
Anmälan sker tisdag/onsdag samma vecka.

Vuxentid i Backens Prästgård

Torsdagar kl 13.00–14.30 i Paviljongen, Backens Prästgård. Mötesplats tema livskvalitet. Fika 30kr/person. MAX 30 personer. Anmälan sker tisdag/onsdag samma vecka.

Fredagar kl 10.00–12.30. En träffpunkt för barn med föräldrar i coronatider. Fika till minipris. Ta chansen att träffa och lära känna andra i Degernäs!

Öppet hus i Degernäs missionshus

Torsdagar kl 13-14. På samlingarna läser vi Bibeln och samtalar utifrån kommande söndags texter och fika tillsammans. Anmälan

Öppet Hus med Bibelsamtal i Grisbackakyrkan

Vill du umgås över en bit mat?

Kom efter jobbet, slipp matstök och slå dig ner vid dukat bord. Eller ta med dig ett handarbete och kom till hantverksstugan och ät soppa. Vissa tillfällen behöver du föranmäla dig till, andra inte. Klicka på respektive rubrik nedan och läs mer.