Blå träffen i Grisbackakyrkan

Onsdagar kl 18–20. Blå träffen är en öppen verksamhet för dig med eller utan funktionsnedsättningar. Vi använder enkla ord, bilder och tecken till stöd. Vårterminen pågår: 24/1–15/5.

Klicka här för att se programmet för vårterminen 2024!

Har du frågor? Ring eller skicka e-post till:
Marie Andersson, diakoniassistent i Grisbackakyrkan
Telefon: 090-200 28 51 E-post: marie.andersson8@svenskakyrkan.se

Vill du få information från oss via e-post?
Skicka ett mejl till umea.blatraffen@svenskakyrkan.se
Då lägger vi till dig i vår sändlista.

Verksamheten bygger på en trygg struktur så att vi känner igen oss från vecka till vecka. Vi börjar kvällen med en sångsamling och därefter kan du välja mellan olika roliga programpunkter. Kvällen avslutas med andakt och fika. Blå träffen medverkar även i en del av församlingens gudstjänster under året.  

Trettio år av glädje och gemenskap

Det är mycket folk och glada tillrop när Blå träffen, en mötesplats för människor med funktions­nedsättningar, drar igång för terminen.

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker? 

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Du är alltid välkommen att fira gudstjänst! Vi firar gudstjänst vissa dagar för att leva i Guds tjänst alla dagar. Bön och arbete behöver gå hand i hand för att tro och liv ska höra ihop. 

Vad händer i kyrkan idag?

I kyrkan finns många möjligheter att hitta ett nytt sammanhang eller fortsätta med något du redan gillar.

Till kalendern