Musik och soppa i Umeå stads kyrka

Tisdagar udda veckor, start 13 februari. Musik i kyrkan kl 12.00, därefter serveras soppa, bröd, kaffe och kaka för 50 kr i Martasalen en trappa ner.

Sista soppan för terminen serveras 21 maj, välkomna!

Hitta till Umeå stads kyrka

Umeå stads kyrka är huvudkyrka i Umeå stadsförsamling

Västra kyrkogatan 3, mitt emot Vänortsparken
Busshållplats Vasaplan

Vardagar kl 10.00–16.00 och i samband med gudstjänster och andra arrangemang.

E-post  umea.stadsforsamling@svenskakyrkan.se

Koordinater
Latitud 63.82355
Longitud 20.2678
Klicka här för att se en karta>

Trädgårdskafé vid Västerslättskyrkan

Välkommen till vår innergård, onsdagar klockan 13-15 under perioden 12 juni-22 augusti. Gott och prisvärt fika.

Ett grönt löv. Ett kyrkfönster i bakgrunden.

Forumkvällar i Ersbodakyrkan

Torsdagar 25 januari–16 maj kl 18.00. Välkommen till Ersbodakyrkans forumkvällar där vi möter kultur, religion och mat i olika former.

Drömmen om den gröna industrin, Föreläsning med Arne Müller

Föreläsning med Arne Müller, författare och journalist. Måndag 18 september kl. 19:00 på Klossen, Ålidhem, Ekonomistråket 6.

Vardagmiddag i Ersmarkskyrkan

En torsdag i månaden. Kom till färdiglagad mat och slipp stöket hemma i köket. Drop-in middag kl 16.30-18.00 med tacobuffé. 25 april första tillfället efter renovering!

Livsberättargrupp i Västerslättskyrkan

Tisdagar kl 13-15.30. Dela berättelser ur ditt liv och lyssna till andras. För seniorer. Tio träffar med start 24 september.

Sång för alla i Ersbodakyrkan

Terminsstart 13 februari. Tisdagar kl. 18.30–19.45. En kör för dig som vill ha roligt och sjunga tillsammans med andra utan krav. Vi blir gärna fler – Välkommen!

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Du är alltid välkommen att fira gudstjänst! Vi firar gudstjänst vissa dagar för att leva i Guds tjänst alla dagar. Bön och arbete behöver gå hand i hand för att tro och liv ska höra ihop.

Vad händer i kyrkan idag?

I kyrkan finns många möjligheter att hitta ett nytt sammanhang eller fortsätta med något du redan gillar.

Till kalendern