Torsdagar tillsammans i Mariakyrkan

Varannan torsdag, jämna veckor, är det aktiviteter och middag i Mariakyrkan. Anmälan senast söndag före middagen. Vårterminen pågår 26 januari - 4 maj.

15.00 Barnlokalen öppnar (lekrum, pyssel, snickarbod, rörelserum)
16.00 Minikör för barn 3-6 år
16.30 Middag
17.45 Familjeandakt
18.00 Vardagsmässa i kyrkan
18.30 Världsviktigt (9/2, 9/3, 20/4)

Vårens datum: 26/1, 9/2, 23/2, 9/3, 23/3, 20/4 och 4/5.

Anmälan till middag senast söndag före till ida.thorneus@svenskakyrkan.se.
Meddela eventuell matallergi vid anmälan.

Pris: Vuxen 70 kr, barn över 3 år 35 kr, familjepris 200 kr.

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.