Färgglada papper ligger i en hög

Släpp loss kreativiteten

Våga visa eller upptäcka din kreativitet. Skapa i olika material som du redan känner till, eller våga prova något helt annat. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer.

Mötesplatser runt om i Umeå

I broschyren finns höstens mötesplatser samlade tillsammans med en karta och kontaktuppgifter. Klicka på knappen för att läsa och ladda hem den i pdf-format. Den finns också som tryckt broschyr i alla våra kyrkor.

Läs höstens broschyr här
En påtdocka som ligger på ett rött garnnystan

Drop in-syjunta i Tegs kyrka

Torsdagar varannan vecka mellan kl 18.00-20.30.

Skaparglädje i Tavelsjö

Lördagar kl 13.00–17.00. Datumen för höstens träffar uppdateras så fort planeringen är klar.

Stickkafé för alla i Församlingsgården

Onsdagar jämna veckor kl 13.00-15.00. Östra Esplanaden 9. Terminsstart 14 september.

Tillsammansodling på Ersboda

Är du intresserad av odling och gemenskap? Kom och var med!

Hantverksstuga i Ersbodakyrkan

Hantverkstugan torsdagar kl. 13.30-15.30 i Ersbodakyrkan samlingssal. Fika, samtal, hantverk. Höststart 15 september.

Vardagstankar i Mariakyrkan

Måndagar kl. 12.45-14.30. Vardagstankar, som är en mötesplats för vardagssamtal. Höstterminen pågår 12 september - 5 december.

Återbruk och skapande i Ersbodakyrkan

Återbruk & skapande torsdagar kl. 18.30-20.30. Vi uppmuntrar och inspirerar varandra till att laga, sy om och göra nytt av gammalt. Höststart 15 september.

Keramikverkstad i Mariakyrkan

Keramikverkstad för dig som upplever utmattningssyndrom eller nedstämdhet och ångest. Vi träffas varannan vecka i mindre grupper. Varje träff är tre timmar. Anmälan.

Du kanske också är intresserad av:

Sjung i kör

Det finns vuxenkörer för alla typer av sångare. Har du sjungit länge eller alltid längtat efter att börja? Vill du sjunga varje vecka eller bara ibland? Det finns en kör för dig!

Två kvinnor sitter vid matbordet och pratar.

Träffas & umgås

Kyrkan har många mötesplatser både på dag- och kvällstid. Kom och träffa både nya och gamla vänner. Lyssna på föredrag och musik, umgås och ät eller fika tillsammans runt om i stan.