Skapa och språka, Kyrkhörnan

Tisdagar kl 17.30–20, jämna veckor. Drop in. En kreativ stund tillsammans. Vi återbrukar, språkar, skriver och skapar. Vårterminen pågår: 24/1–30/5.

Ta gärna med ditt handarbete eller något du vill fixa. Visst material finns. Workshops med teman under terminen. Enkelt fika.

Kyrkhörnan, ingång Sjöfruskolan.
I samarbete med Vän i Umeå.

Vän i umeå

Vän i Umeå är ett nätverk för att öka kontakterna mellan svenskar och nyanlända. Vi matchar ihop personer, familjer, grupper och vi gör många olika aktiviteter, till exempel utflykter, knytisfika, fotboll, volleyboll, matlagning, fester, vandringar med mera. Om du vill bli matchad så gör vi först en kort intervju och sedan försöker vi att hitta någon som du kan få lära känna. 
Kontakta oss på kontakt@vaniumea.se  
Hemsida: www.vaniumea.se 
Facebook: @vaniumeasida www.facebook.com/vaniumeasida 

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker? 

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.