Stickkafé för alla i Församlingsgården - Inställt!

På grund av situationen med coronaviruset är stickkaféet inställd tills annat meddelas. Onsdagar udda veckor kl 13.00-15.00. Östra Esplanaden 9, start 29/1.

Vårens datum

29 januari, 12 februari, 26 februari, 11 mars, 22 mars kakbuffé, 25 mars, 8 april, 22 april, 6 maj, 20 maj.

En kravlös mötesplats där gemenskapen är det viktiga!

Hit är gammal som ung, sticknörd som handarbetsnovis, man som kvinna, svensktalande som nyanländ välkommen att träffas för att prata om allt mellan himmel och jord. Och så fikar vi förstås och det händer att vi stickar ett varv eller två mellan samtalen.

Det stickas, virkas, broderas och sys! Ibland lär vi oss något nytt under korta kurser, till exempel nålbindning och krokning samt har temadagar utöver ordinarie tider då vi stöpt ljus, bakat tunnbröd med mera.

Kan du inte sticka, virka eller sy? Har du inget material? Ingen fara! Kunskapen finns i massor i gruppen och vi hjälper dig gärna att börja med något handarbete. Material såsom garn, stickor, påt-ringar och mönster har vi en del av.

Vill du bidra med ditt arbete till försäljning för Svenska kyrkans internationella arbete får du materialkostnaden betald.

För mer information, kontakta

Johan Andersson

Svenska kyrkan i Umeå

Församlingspedagog, Umeå stads församlingsgård