Två tjejer ligger på golvet och pratar med huvudena tätt ihop.

Häng här

Fika, film, spela wii, biljard och mys, andakt och häng, helt enkelt. Det finns flera ställen i stan att välja mellan. För dig som går i högstadiet och uppåt. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer om respektive grupp.

Blå Träffen i Grisbackakyrkan

Onsdagar kl 18.00–20.00. Blå Träffen är en öppen verksamhet för dig med eller utan funktionsnedsättningar. Vi använder enkla ord, bilder och tecken till stöd.

Röd ballong på blå himmel

Blå fredag i Tegs kyrka

Varannan fredag kl 18-21 i Tegs församlingsgård. En öppen mötesplats för dig med funktionsvariation. Aktiviteter och fika med fredagskänsla.

Några ungdomar spelar rundpingis inomhus.

Torsdagkväll i Tegs kyrka

Torsdagar kl. 18:30-21:30. För dig som går 7:an och uppåt. Här kan du hänga! Umgås och köpa fika. Här finns pingis och biljard. Utmana varandra, eller oss, i olika spel!

En grupp ungdomar sitter runt ett bord. En tjej och en kille tittar varandra i ögonen.

Centralen i Församlingsgården

Magiska kvällar för dig som går i årskurs 9 och gymnasiet. Vi ses tisdagar 18.30-22.00. Terminsstart 6 september.

En tjej med ansiktet vilande i handflatan tittar in i kameran.

GiG i Grisbackakyrkan

Varannan fredag kl. 19.15 - ca. 23. Tonårsgrupp för dig som är född 2003-2005. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar nån gång. Klicka här om du vill veta vilka datum som GiG träffas!

Några ungdomar sitter runt ett bord och spelar Uno.

File i Grisbackakyrkan

En grupp för unga vuxna födda -02 och uppåt, några lördagar i månaden kl. 19-23. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar ibland. Klicka här om du vill veta vilka datum File träffas!

Läxhjälp på Ersbodakyrkan

Torsdagar kl 18.30-20.00 under vårterminen, med undantag för lov och helgdagar. Du som går i årskurs 4–9, språkintroduktion, Komvux, gymnasiet eller SFI – Kom och få hjälp med din läxa! Ingen anmälan behövs.

En låda tepåsar står bredvid några muggar med Svenska kyrkans emblem.

Te och tankar i Backens Prästgård

Varje onsdag under terminerna. Vi går på mässan i Paviljongen tillsammans. Efteråt blir det fika och samtal i Prästgården.

Ungdomskvällar i Backens prästgård

Tisdagar kl 18-21. En kväll med gemenskap, kreativitet (tex musik, handarbete, spel) samt fika, stillhet och bön. Ingen kostnad och ingen anmälan. Välkommen!

Swap 'til you drop – Klädbytardag!

Testa Swapping! Sedan 2012 har Ålidhemskyrkan anordnat klädbytardagar som ett konkret sätt att vara en del av omställningen till ett mer hållbart samhälle för både natur och människor.

En grupp ungdomar i svarta tjocktröjor gör freds-tecken med händerna.

Ålidhäng i Ålidhemskyrkan

Onsdagar från kl 16.00. För dig som går i årskurs 8, 9 eller på gymnasiet.

Några glada ungdomar spelar kort tillsammans.

Tuben i Mariakyrkan

Ungdomskvällar för dig som går i årskurs 9 eller äldre. Torsdagskvällar udda veckor. Vi hänger, äter pizza och firar Taizémässa. Följ oss gärna på ungimariakyrkan på insta.

Du kanske också är intresserad av:

Ungdomskör och replokal

Husband eller gospel? Sjunga eller spela musik? Vilken är din musik? Vilken kör passar dig?

Konfirmation

Konfirmation handlar om de stora frågorna – tro, liv och kärlek. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmationen är så mycket mer.