Två unga tjejer skrattar.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Ledarutbildning för unga ledare – LUB

Du som är konfirmerad och själv vill vara ledare på exempelvis konfirmandläger kan samma år som du börjar 9:an också börja vår ledarutbildning. Vi fördjupar oss i den kristna tron och jobbar tillsammans med att utveckla vårt ledarskap.

Ta chansen att utvecklas som ledare och som person. Genom teori och praktik får du lära dig mer och i slutet på utbildningen får du ett diplom. Ledarutbildningen är en chans att bli en bättre ledare genom att reflektera över såväl dig själv som din syn på ledarskap och din personliga tro i en trygg och öppen miljö.

Tillsammans går vi under året igenom följande teman: pedagogik, ledarskap och kommunikation, tro och gudstjänst, grupprocess och personlig utveckling. Vi har även en träff med fokus på första hjälpen. Du får handledning och möjlighet att gör praktik i verksamheter runt om i Umeå.

Du kanske också är intresserad av

Två tjejer ligger på golvet och pratar med huvudena tätt ihop.

Häng här

Fika, film, spela wii, biljard och mys, andakt och häng, helt enkelt. Det finns flera ställen i stan att välja mellan. För dig som går i högstadiet och uppåt.

Ungdomskör och replokal

Husband eller gospel? Sjunga eller spela musik? Vilken är din musik? Vilken kör passar dig?

Vill du prata med någon?

Ibland kan allt kännas skit, helt enkelt. Något oväntat kan ha hänt. Något blev inte som det skulle eller som du ville. Det finns många tillfällen då det kan vara skönt att få prata med någon.