Foto: Alex Giacomini /Ikon

Ungdomskör och replokal

Husband eller gospel? Sjunga eller spela musik? Vilken är din musik? Vilken kör passar dig? Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer om respektive kör.

The Tambourines i Ålidhemskyrkan

Tisdagar kl 17.00-18.00, Ålidhemskyrkan. Kör för mellanstadiet, åk 4-6.

Ungdomskören i Carlskyrkan

Välkommen med i vår ungdomskör på torsdagar! Sång och gemenskap. För dig som går i 8:an, 9;an eller gymnasiet.

Bless Is More i Ålidhemskyrkan

Terminsstart 19 september! Måndagar kl 18.30-20.00. En gospelkör för alla, oavsett sångvana. Repertoaren spänner från traditionell gospel till mer nutida arrangemang som lutar åt pop & soul.

Umeå stads kyrkas ungdomskör

Terminsstart v. 7. Tisdagar kl 17.00–18.00 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9. En kör för ungdomar från 13 år under ledning av Jonas Östlund. Vi sjunger allt från pop till klassiskt.

Replokal i Carlskyrkan

Vi har en replokal i kyrkans källare. Spelar du i ett band eller vill du starta ett, är du välkommen att boka en tid i lokalen.