Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

P.S.UNG

Personlig samtalsmottagning för dig mellan 13–25. Öppet för alla oavsett tro, kön eller sexuell läggning.

Alla behöver någon att prata med ibland!

Är du stressad eller orolig? Känner du dig ensam eller osäker? Prata med oss! Vi lovar att lyssna. På riktigt.

Inget ämne är för litet, ingen känsla för stor. Vi som gärna lyssnar på dig är män och kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund. Alla har erfarenhet av samtal med unga människor.

Personliga samtal bokas via mail, SMS eller telefon
Telefontid måndag kl 10.00–11.00
Kostnadsfritt
Tystnadsplikt
Ingen registrering

SMS: 070-903 204 13 93
Mail: umea.ps@svenskakyrkan.se
Adress: Skolgatan 75 Umeå, 2 trp upp
Instagram: @p.s.umea

Vi vill gärna prata med dig. Jonas Hedman, Maria Hammarström, Joel Hultdin, Linnea Sjöström, Fredrik Lundberg, Rebecca Rees.

Ingång från Skolgatan 75.