Ålidhemskyrkans exteriör karaktäriseras av den röda fasaden.
Foto: Historiska Hus

Vuxen i Ålidhemskyrkan

Vill du sjunga, meditera, samtala om livet eller vara med i någon av våra andra grupper? Här finns mer information och hur du anmäler dig.

Återkommande grupper och verksamheter

Torsdagsmeditationen flyttar ut digitalt. Torsdagar kl 18.30. I den tysta meditationen övar vi oss i inre och yttre stillhet. Ingen föranmälan och inga förkunskaper krävs.

Torsdagsmeditation i Ålidhemskyrkan - digital

201111: Efter de skärpta råden från FHM tar verksamheten paus 11 november - 8 december. Torsdagar kl 10.00. Avspänning, meditation och samtal. Ingen föranmälan. 17 september-19 november.

Rofyllt i Ålidhemskyrkan - INSTÄLLT

201111: Efter de skärpta råden från FHM tar verksamheten paus 11 november - 8 december. Måndagar kl 18.00-19.30. Vi träffas elva kvällar för att med varsamma kroppsställningar, mjuka rörelser och medveten andning länkar samman kropp och sinne. Anmälan. Start 7 september.

Kyrkyoga helt enkelt i Ålidhemskyrkan - INSTÄLLT

The Swedish Church in Umeå wants to be a place of faith and spiritual maturity, commitment, tranquility and gatherings, in the midst of everyday life.

Activities in English

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö Uumajassa
Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Suomenkielinen toiminta/ Finskspråkig verksamhet

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö Uumajassa Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Nattvardskärlen i Ålidhemskyrkan

Gudstjänst i Ålidhemskyrkan

Varje söndag kl 11.00 firar vi gudstjänst i Ålidhemskyrkan och på onsdagar firar vi vardagsmässa kl 18.30.