Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Vuxen i Ålidhemskyrkan

Vill du sjunga, meditera, samtala om livet eller vara med i någon av våra andra grupper? Här finns mer information och hur du anmäler dig.

Återkommande grupper och verksamheter

Vårterminen 2020

Anmäl dig till vuxenverksamhet i Ålidhemskyrkan här

Vårterminen 2020

Varannan tisdag 4/2–14/4. Middag kl 17.30. Ett sammanhang för dig som, tillsammans med andra, vill söka andlig fördjupning och förnyelse. Anmälan.

Pilgrimskvällar – Måltid, meditation och samtal i Ålidhemskyrkan

En plats för dig att samtala och reflektera över livsfrågor och den kristna tron. En plats för dig som funderar på att döpa eller konfirmera dig som vuxen.

Det börjar med en längtan ... vuxenväg till tro

Onsdagar kl 16.45–18.00. Vegetarisk middag till självkostnadspris.

Onsdagsmiddagar i Ålidhemskyrkan

Onsdagar kl 16.45–18.00. Vegetarisk middag till självkostnadspris.

Onsdagar kl 19.15. För dig som i samband med ett enkelt fika vill mötas i ett opretentiöst samtal med utrymme för sådant som just nu är viktigt för deltagarna.

Samtal om livet i Ålidhemskyrkan

Måndagar kl 18.30–20.00. En gospelkör för alla, oavsett sångvana. Repertoaren spänner från traditionell gospel till mer nutida arrangemang som lutar åt pop & soul. Terminsstart Våren 2020 - Måndag 13 januari 18.30.

Bless Is More i Ålidhemskyrkan

Torsdagar kl 19.00–21.00. Vi medverkar vid gudstjänster 2–3 gånger per termin och ger konserter ett par gånger per år.

Ålidhems kyrkokör i Ålidhemskyrkan

Thursdays at 6.30–8 pm, Ålidhemskyrkan, Studentvägen 2.
January 23rd to june 4th

Ålidhem International Church Choir

Thursdays at 6.30–8 pm, Ålidhemskyrkan, Studentvägen 2. January 23rd to june 4th

Testa Swapping!  23 februari kl 13.00–15.00 i Ungdomslokalen, Ålidhemskyrkan.

Swap 'til you drop – Klädbytardag!

Testa Swapping! 23 februari kl 13.00–15.00 i Ungdomslokalen, Ålidhemskyrkan.

The Swedish Church in Umeå wants to be a place of faith and spiritual maturity, commitment, tranquility and gatherings, in the midst of everyday life.

Activities in English

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö –
Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Finskspråkig verksamhet

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö – Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Varje söndag kl 11.00 firar vi gudstjänst i Ålidhemskyrkan och på onsdagar firar vi vardagsmässa kl 18.30.

Gudstjänst i Ålidhemskyrkan