Vuxen i Ålidhemskyrkan

Vill du sjunga, meditera, samtala om livet eller vara med i någon av våra andra grupper? Här finns mer information och hur du anmäler dig.

Återkommande grupper och verksamheter

Bibelkurs på persiska i Bäckby kyrka i Västerås. Folk umgås, äter mat, studerar och samtalar tillsammans.

Steg för steg – Bibelsamtal från A till Ö

Tisdagar jämna veckor kl 18.00. En vandring orden runt, i sällskap med Bibeln, våra tankar och erfarenheter av livet och den kristna tron. Anmälan. Start 15 september.

Fyra tisdagskvällar i höst och fyra till våren, kl 19.00–20.30. Söker du som vuxen en plats där du kan samtala om livsfrågor och kristen tro? Anmälan. Start 6 oktober.

Pilgrimsgrupp i Ålidhemskyrkan.

Torsdagar kl 18.30. I den tysta meditationen övar vi oss i inre och yttre stillhet. Ingen föranmälan och inga förkunskaper krävs. 20 augusti-3 december.

Torsdagsmeditation i Ålidhemskyrkan

Torsdagar jämna veckor kl 19-21. Vi målar utifrån Vedic Arts upplevelsebaserade metod. Anmälan. Start 17 september.

Målargrupp - Helt enkelt i Ålidhemskyrkan

Torsdagar kl 10.00. Avspänning, meditation och samtal. Ingen föranmälan. 17 september-19 november.

Rofyllt i Ålidhemskyrkan

Måndagar kl 18.00-19.30. Vi träffas elva kvällar för att med varsamma kroppsställningar, mjuka rörelser och medveten andning länkar samman kropp och sinne. Anmälan. Start 7 september.

Kyrkyoga helt enkelt i Ålidhemskyrkan

Sommaruppehåll - vi ses till hösten. Tisdagar kl 19.00–21.00. Vi medverkar vid gudstjänster 2–3 gånger per termin och ger konserter ett par gånger per år.

Ålidhems kyrkokör i Ålidhemskyrkan

Wednesdays at 7–9 pm, Ålidhemskyrkan, Studentvägen 2.
September 9th to december 16th

Ålidhem International Church Choir

Wednesdays at 7–9 pm, Ålidhemskyrkan, Studentvägen 2. September 9th to december 16th

The Swedish Church in Umeå wants to be a place of faith and spiritual maturity, commitment, tranquility and gatherings, in the midst of everyday life.

Activities in English

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö Uumajassa
Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Suomenkielinen toiminta/ Finskspråkig verksamhet

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö Uumajassa Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Nattvardskärlen i Ålidhemskyrkan

Gudstjänst i Ålidhemskyrkan

20 juni till 9 augusti firar vi gudstjänst i Kyrkstugan vid Nydalasjön - söndagar kl 18.00 och onsdagar kl 19.00. Välkommen!