Vuxen i Ålidhemskyrkan

Vill du sjunga, meditera, samtala om livet eller vara med i någon av våra andra grupper? Här finns mer information och hur du anmäler dig.

Återkommande grupper och verksamheter

Anmäl dig till vuxenverksamhet i Ålidhemskyrkan

Vårterminen 2020

Varannan tisdag 4/2–14/4. Middag kl 17.30. Ett sammanhang för dig som, tillsammans med andra, vill söka andlig fördjupning och förnyelse. Anmälan.

Pilgrimskvällar – Måltid, meditation och samtal i Ålidhemskyrkan

En plats för dig att samtala och reflektera över livsfrågor och den kristna tron. En plats för dig som funderar på att döpa eller konfirmera dig som vuxen.

Det börjar med en längtan ... vuxenväg till tro

Avspänning, meditation och samtal.
Start 6/2–16/4

Rofyllt i Ålidhemskyrkan

Avspänning, meditation och samtal. Start 6/2–16/4

Tisdagar kl 18.15. I den tysta meditationen övar vi oss i inre och yttre stillhet. Ingen föranmälan.

Tisdagsmeditation i Ålidhemskyrkan

200316- verksamheten är inställd tillsvidare tills annat meddelas. Måndagar kl 18.30–20.00. En gospelkör för alla, oavsett sångvana. Repertoaren spänner från traditionell gospel till mer nutida arrangemang som lutar åt pop & soul. Terminsstart Våren 2020 - Måndag 13 januari 18.30.

Bless Is More i Ålidhemskyrkan - INSTÄLLT

200319 - verksamheten är inställd tillsvidare tills annat meddelas.Torsdagar kl 19.00–21.00. Vi medverkar vid gudstjänster 2–3 gånger per termin och ger konserter ett par gånger per år.

Ålidhems kyrkokör i Ålidhemskyrkan - INSTÄLLT

Thursdays at 6.30–8 pm, Ålidhemskyrkan, Studentvägen 2.
January 23rd to june 4th

Ålidhem International Church Choir - CANCELED

Thursdays at 6.30–8 pm, Ålidhemskyrkan, Studentvägen 2. January 23rd to june 4th

The Swedish Church in Umeå wants to be a place of faith and spiritual maturity, commitment, tranquility and gatherings, in the midst of everyday life.

Activities in English

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö –
Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Finskspråkig verksamhet

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö – Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Nattvardskärlen i Ålidhemskyrkan

Gudstjänst i Ålidhemskyrkan

Varje söndag kl 11.00 firar vi gudstjänst i Ålidhemskyrkan och på onsdagar firar vi vardagsmässa kl 18.30.