Ålidhemskyrkans exteriör karaktäriseras av den röda fasaden.
Foto: Historiska Hus

Vuxen i Ålidhemskyrkan

Vill du sjunga, meditera, samtala om livet eller vara med i någon av våra andra grupper? Här finns mer information och hur du anmäler dig.

Ladda gärna ner Ålidhemskrykans vuxenfolder i PDF här =>

Återkommande grupper och verksamheter

Jourhavande präst pratar i mobiltelefon med bibeln uppslagen framför sig.

Steg för steg – Bibelsamtal från A till Ö - digital

Startdatum 21 september. Tisdagar jämna veckor kl 18.30. En vandring orden runt, i sällskap med Bibeln, våra tankar och erfarenheter av livet och den kristna tron. Anmälan.

Torsdagsmeditation i Ålidhemskyrkan

Terminsstart 20 januari 2022. Torsdagar kl 18.00. I den tysta meditationen övar vi oss i inre och yttre stillhet. Ingen föranmälan och inga förkunskaper krävs.

Kyrkyoga helt enkelt i Ålidhemskyrkan

Terminsstart 31 januari 2022. Vi träffas för att med varsamma kroppsställningar, mjuka rörelser och medveten andning länkar samman kropp och sinne.

Några ungdomar sitter på golvet med nothäften i händerna.

Ålidhem International Church Choir

Starts Sept 15th. Wednesdays at 7.30–9 pm, Ålidhemskyrkan, Studentvägen 2.

Swap 'til you drop – Klädbytardag!

Testa Swapping! Två gånger per termin brukar vi anordna klädbytardagar i Ålidhemskyrkan. Vi hoppas att vi ska kunna göra det snart igen när pandemin är över.

Activities in English

The Swedish Church in Umeå wants to be a place of faith and spiritual maturity, commitment, tranquility and gatherings, in the midst of everyday life.

Suomenkielinen toiminta/ Finskspråkig verksamhet

Onko kielesi suomi? Ruotsin kirkko Uumajassa tarjoaa suomenkielistä toimintaa. Täältä löydät tietoa. Pratar du finska? Här får du information om Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå.

I förgrunden en orange-vit skylt med blå text krönt av ett kors framför två stenbyggnader. I bakgrunden delvis skogsbeklädd kulle insvept i soldis.

Tumaini betyder hopp

I över 40 år har Ålidhems församling haft en vänförsamling i Tanzania, Tumaini parish. Nu har Umeå tumainiförening bildats för att fortsätta arbetet och samla in pengar som kan förändra livet för många.

Nattvardskärlen i Ålidhemskyrkan

Gudstjänst i Ålidhemskyrkan

Välkommen att fira gudstjänst i Ålidhemskyrkan!