Ålidhemskyrkans exteriör karaktäriseras av den röda fasaden.
Foto: Historiska Hus

Vuxen i Ålidhemskyrkan

Vill du sjunga, meditera, samtala om livet eller vara med i någon av våra andra grupper? Här finns mer information och hur du anmäler dig.

Återkommande grupper och verksamheter

Bibelkurs på persiska i Bäckby kyrka i Västerås. Folk umgås, äter mat, studerar och samtalar tillsammans.

Steg för steg – Bibelsamtal från A till Ö

Tisdagar jämna veckor kl 18.00. En vandring orden runt, i sällskap med Bibeln, våra tankar och erfarenheter av livet och den kristna tron. Anmälan. Start 15 september.

Fyra tisdagskvällar i höst och fyra till våren, kl 19.00–20.30. Söker du som vuxen en plats där du kan samtala om livsfrågor och kristen tro? Anmälan. Start 6 oktober.

Pilgrimsgrupp i Ålidhemskyrkan.

Torsdagar kl 18.30. I den tysta meditationen övar vi oss i inre och yttre stillhet. Ingen föranmälan och inga förkunskaper krävs. 20 augusti-3 december.

Torsdagsmeditation i Ålidhemskyrkan

Torsdagar jämna veckor kl 19-21. Vi målar utifrån Vedic Arts upplevelsebaserade metod. Anmälan. Start 17 september.

Målargrupp - Helt enkelt i Ålidhemskyrkan

Torsdagar kl 10.00. Avspänning, meditation och samtal. Ingen föranmälan. 17 september-19 november.

Rofyllt i Ålidhemskyrkan

Måndagar kl 18.00-19.30. Vi träffas elva kvällar för att med varsamma kroppsställningar, mjuka rörelser och medveten andning länkar samman kropp och sinne. Anmälan. Start 7 september.

Kyrkyoga helt enkelt i Ålidhemskyrkan

The Swedish Church in Umeå wants to be a place of faith and spiritual maturity, commitment, tranquility and gatherings, in the midst of everyday life.

Activities in English

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö Uumajassa
Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Suomenkielinen toiminta/ Finskspråkig verksamhet

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö Uumajassa Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Nattvardskärlen i Ålidhemskyrkan

Gudstjänst i Ålidhemskyrkan

Varje söndag kl 11.00 firar vi gudstjänst i Ålidhemskyrkan och på onsdagar firar vi vardagsmässa kl 18.30.