Barn, ungdom och familj i Ålidhemskyrkan

Lär känna andra barn på öppna förskolan eller häng med kompisar. Det finns något för alla åldrar i Ålidhemskyrkan.

Flickkören Ceciliakören i Olaus Petri församling i Örebro.

JoyKids i Ålidhemskyrkan - digital

En kör för dig i årskurs 1–3 som tycker det är kul att sjunga! VT 2021 startar 19 januari och vi träffas och sjunger tillsammans på webben kl 16.30-17.00. Maila Jenny Lundström för deltagande och länk.

För dig som går i årskurs 8, 9 eller på gymnasiet.

Ålidhäng i Ålidhemskyrkan - digital

11 januari 2021: För att ta hand både om andra och varandra är våra fysiska träffar på onsdagar är fortsatt inställda under våren 2021. Möjligheten att ses digitalt finns lyckligtvis kvar och där fortsätter vi hänga, göra gemensamma aktiviteteter, prata och skratta! Kontakta Emma på emma.ornberg@svenskakyrkan.se om du vill ha länk till vår Zoom! För dig som går i årskurs 8, 9 eller på gymnasiet.

After School för barn mellan 9 och 12 år i Adolfsbergs församlingshem i Örebro.

46:an i Ålidhemskyrkan - INSTÄLLT

för dig som går i årskurs 4–6. Torsdagar kl 15.00–16.30 i Ålidhemskyrkan. .

För föräldrar med barn i åldrarna 0–5 år. En stunds gemenskap och en chans att möta och lära känna andra barn och vuxna.

Öppen förskola i Ålidhemskyrkan - INSTÄLLT

Körövningar är tillfälligt inställda, men vi umgås digitalt måndagar kl 18.30–19.30. En gospelkör för alla, oavsett sångvana. Repertoaren spänner från traditionell gospel till mer nutida arrangemang som lutar åt pop & soul. OBS! Inget intag av nya medlemmar Vt 2021 pga rådande omständigheter.

Bless Is More i Ålidhemskyrkan

Nattvardskärlen i Ålidhemskyrkan

Gudstjänst i Ålidhemskyrkan

I vanliga fall firar vi gudstjänst varje söndag kl 11.00 och vardagsmässa onsdagar kl 18.30 i Ålidhemskyrkan. 28 februari och under mars månad firar vi istället gudstjänst via Zoom söndagar kl 11.00.

Testa Swapping!  Två gånger per termin brukar vi anordna klädbytardagar i Ålidhemskyrkan. Vi hoppas att vi ska kunna göra det snart igen när pandemin är över.

Swap 'til you drop – Klädbytardag!

Testa Swapping! Två gånger per termin brukar vi anordna klädbytardagar i Ålidhemskyrkan. Vi hoppas att vi ska kunna göra det snart igen när pandemin är över.