Foto: Lina Eriksson

Röbäcks kyrka

I den gamla delen av Röbäck finns den röda kyrkan som tidigare varit ett missionshus. Delaktighet och ideellt engagemang kring gudstjänsten och verksamheten går att finna i gemenskapen i Röbäcks kyrka.

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva

Det händer i Röbäcks kyrka

Kom och sjung, pyssla, fika och umgås hos oss varje vecka.

Vi som arbetar i Röbäcks kyrka

Kontakta oss med frågor mellan himmel och jord. Våra kontor finns i Tegs kyrka men vi har regelbundet verksamhet här i Röbäcks kyrka.

Om Röbäcks kyrka

Mitt bland husen ligger den röda kyrkan. Här finns en vacker kyrkosal, en mindre samlingssal med kök och fina verksamhetslokaler och lekrum.

Aktuella och kommande arrangemang

Livsstegen cirkel i Tegs kyrka

En självhjälpsgrupp för oss alla som känner att livsproblem, stora som små, har gjort tillvaron komplicerad. För dig som vill gå eller som gått Livsstegen. Anmälan.

Sportlovstips i Umeåtrakten

Här kan du hitta vad som händer under sportlovet i våra kyrkor med omnejd.

Frälsarkransen

Livets pärlor - För dig mitt i livet. Räcker jag till? Är jag älskad? Vad är min roll? Vad har kristen tro att säga? Vad har jag för bild av Gud? Vi ses under 8 vardagkvällar och ett helgläger och funderar över detta och mycket mer. Start 26 oktober. Anmälan.

Littsöndag på Gammlia 17 mars

Littsöndag arrangeras för sjätte året i rad och handlar om våra inre och yttre landskap. Om ursprung, ansvar och om platsen dit man längtar.

Orgelkonsert

Lördag 2 mars kl 18.00 i Tegs kyrka. Med storslagen musik av Johann Sebastian Bach och Charles-Marie Widor. Organist Daniel Larsson, Gävle

Konserter och musik i kyrkan

Ladda ner musikfoldern och planera vårens musikäventyr i kyrkan! I vår kan du gå på 70 konserter i Holmsunds och Umeås kyrkor med körer, solister, orkester och orgel.

Hitta till Röbäcks kyrka

Röbäcks kyrka är en del av Tegs församling

Grundläggarvägen 8
904 40 Röbäck
Busshållplats Travbanevägen

Öppettider: Vid gudstjänster och förrättningar

E-post  teg.forsamling@svenskakyrkan.se
Telefon 090-200 25 00

Koordinater
Latitud 63.80691
Longitud 20.19858
Klicka här för att se en karta>

Bli volontär

Lys upp någons dag genom att ge av din tid och engagemang. Som ideell engagerar du dig för en särskild uppgift under en bestämd tid. Det kan vara längre eller kortare uppdrag.

Håll koll på vad som händer

Predikoturen har bytt plats. Så här fortsätter du att hitta allt som händer i Umeås kyrkor.

Samtal och stöd genom hela livet

När något inte blev som man hoppades eller livet har kört ihop sig kan det vara skönt att ha någon att vända sig till. Kyrkan finns här för dig genom hela livet, i med- och motgång.

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Dop, bröllop och begravning

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Tidningen Spira

Spira är en tidning om livsfrågor och tro, som delas ut gratis till alla hushåll i Umeå fyra gånger per år. Tidningen finns också i din närmaste kyrka.