Foto: Lina Eriksson

Ålidhemskyrkan

Ålidhemskyrkan byggdes 1973 för att vara en vardagskyrka för alla. Här finns grupper för barn i alla åldrar, en stor verksamhet för vuxna med samtals- och fördjupningsgrupper.

Kyrkorna öppnar för fler!

Smittspridningen minskar och restriktionerna lättas. Äntligen kan vi fira gudstjänster på plats i flera kyrkor igen!
Under hela pandemin har Svenska kyrkan i Umeå tagit ansvar för att minska smittspridningen. Församlingen har ställt om verksamheten genom digitala gudstjänster, verksamheter digtialt och utomhus. En prioritering har varit att möta människors behov av samtal och stöd genom öppna kyrkorum och digitala mötesplatser. Nu ser vi fram emot att mötas på plats i våra kyrkor igen!

Fr om 1 juni kan vi fira gudstjänster och kyrkliga handlingar med upp till 50 deltagare, med sittande församling på anvisade platser. Söndag 6 juni kl 11 firar vi åter gudstjänst i Ålidhemskyrkan. 20 juni flyttar vi ut till Kyrkstugan, mer om vad som händer och öppttider kan du läsa på Kyrkstugans webbplats.

Välkommen att sitta ner en stund!

Ålidhemskyrkan är öppen för enskild bön och ljuständning mån-fre 9-15. Tänk på att hålla avstånd.

Behöver du en medmänniska?
Hör av dig till någon av församlingens präster eller diakoner. Du når dem via växeln tel 090-200 25 00.

Hitta till Ålidhemskyrkan

Ålidhemskyrkan är huvudkyrka i Ålidhems församling

Studentvägen 2
90738 Umeå