Foto: Lina Eriksson

Ålidhemskyrkan

Nu hjälps vi åt att minska smittspridningen! Även om vi inte kan ses som vanligt fortsätter ändå gudstjänstens hjärta att slå i kyrkan.

Välkommen att sitta ner en stund!

Ålidhemskyrkan är öppen för enskild bön och ljuständning mån-fre 9-15. Tänk på att hålla avstånd och inte vara fler än åtta personer i kyrkorummet samtidigt. 

Kyrkklockorna fortsätter att ringa till eftertanke och bön på söndagarna. Gudstjänst kan du fira hemma med inspelad gudstjänst varje söndag från någon av Umeås kyrkor. 

De flesta av våra verksamheter är pausade, vissa pågår digitalt eller på andra sätt. Håller er uppdaterade med vad om händer framöver, här på webben och Facebook. På församlingens YouTube kanal samlar vi våra inspelade gudstjänster och andakter som du kan se när det passar dig.

Behöver du en medmänniska?

Hör av dig till någon av församlingens präster eller diakoner. Du når dem via växeln tel 090-200 25 00.

Behöver du hjälpa att handla eller hämta medicin? Kontakta Hjälplinjen på telefon 090-16 64 72, vardagar kl 10-12. Det går också bra att mejla: tillsammans@umeakretsen.se

Vill du göra något för någon annan, men vet inte hur? Hör gärna av dig så hittar vi vägar tillsammans. Eller bara ring någon du tänker på! 

Hitta till Ålidhemskyrkan

Ålidhemskyrkan är huvudkyrka i Ålidhems församling

Adress
Studentvägen 2
90738 Umeå
Busshållplats Laboratorvägen

E-post  Ålidhems församling
Telefon 090-200 25 00

Koordinater
Latitud 63.81251
Longitud 20.30363
Klicka här för att se en karta>