Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hyra lokal

Föreningar och privatpersoner kan hyra kyrkans lokaler för konserter, dopfika, terminsavslutningar och andra sammankomster.

Våra lokaler är alkohol-, rök- och drogfria. Läs mer om vilka lokaler som finns på sidan Våra kyrkor och mötesplatser, se länk nedan och boka dem via vår administrativa enhet.

lokal för dopkalas

Alla församlingar har en lokal där ni kan ha dopkalas. Det är inte alltid i själva kyrkan utan kan vara i annan lokal i närheten. Det kostar ingenting. 

I Församlingsgården öst på stan ligger dopkalaslokalen en trappa ner. Det går inte att boka Lilla och stora salen. Se bilder på lokalen här >

I Tegs kyrka går det att boka kaféet en trappa ner för dopkalas, inte Stora eller Lilla salen. Här finns en panoramabild från kaféet > 

lokal för MINNESSTUND

Det kostar ingenting att låna lokal för en minnesstund. Bokningen kan göras genom begravningsbyrån, men det går också bra att kontakta oss direkt. Vi kan också hjälpa till att beställa något att äta. 

Meny och prislista finns här (pdf)

Lägergården i Tavelsjö

Vackert belägen i sluttningen ner mot Tavelsjön ligger lägergården. Granne ligger kapell Svedjan, ett populärt kapell att gifta sig i. Läs mer om lägergården via länk nedan. 

Boka dop, bröllop eller begravning

Öppettider: helgfria vardagar kl 10.00-12.00 

Telefon: 090-200 26 00
E-post: umea.administration@svenskakyrkan.se

Besöksadress: Skolgatan 75, 903 30 Umeå
Postadress: Umeå pastorat, Administrativa enheten, Box 525, 901 10 Umeå