Foto: Lina Eriksson

Ersbodakyrkan

Ersbodakyrkan stod klar 1982 i ett område som kännetecknas av kulturell mångfald. Ett uttryck för närvaron av olika kulturer är att det i gudstjänsten talas både svenska och engelska. Ersbodakyrkans profilområden omfattar diakoni, dialog med olika religioner och kulturer samt ett arbete med ideella medarbetare.

Information om covid och vaccinationsbevis i Umeå stadsförsamling

Från den 1 december och tills vidare skärps kraven från Folkhälsomyndigheten för offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer. Svenska kyrkan följer rekommendationerna i våra kyrkor. För Umeå stadsförsamling innebär det följande:

Gudstjänster
Du behöver inte visa vaccinationsbevis för att gå på gudstjänst, däremot är antalet deltagare begränsat till max 100 personer i Ersbodakyrkan.

Först till kvarn gäller.

Konserter
Till alla konserter krävs ett giltigt vaccinationsbevis samt legitimation för personer som är 18 år och äldre.

Kom gärna i extra god tid till både konserter och gudstjänster. Kontroller kommer att ske utanför kyrkan.

Behöver du en medmänniska? Hör av dig till någon av församlingens präster eller diakoner. Du når dem via växeln tel 090-200 25 00.

Aktuella och kommande arrangemang

Film om promenader på Ersboda

Så här trevligt har vi på våra promenader. Vi utgår från Ersbodakyrkan tisdagar kl 10 under november månad.

Hitta till Ersbodakyrkan

Ersbodakyrkan är en del av Umeå stadsförsamling

Trattgränd 1G
Busshållplats Västra Ersboda centrum