Foto: Lina Eriksson

Det händer i Ersbodakyrkan

Häng med kompisar, lär dig mer om bibeln och ät soppa. Sjunger du helst i duschen, kom och sjung med oss istället.

För barn och unga

Öppen förskola i Ersbodakyrkan

Tisdagar klockan 9.00-11.45. Vi leker, skapar och sjunger tillsammans. Inställt 29 november.

Tre glada små tjejer sitter på golvet.

Barnkör i Ersbodakyrkan

Måndagar 15.00–15.45 med start 5 september. För barn från Förskoleklass. Vi sjunger och har kul tillsammans!

Ge och ta-skåpet i Ersbodakyrkan

Öppet under Ersbodakyrkans ordinarie öppettider. Vi tror på att dela. Här kan du både ta och ge hela, rena kläder och saker.

För vuxna

Sång för alla i Ersbodakyrkan

Terminsstart 13 september. Tisdagar kl 18.30–19.45. En kör för dig som vill ha roligt och sjunga tillsammans med andra utan krav. Vi blir gärna fler – Välkommen!

Återbruk och skapande i Ersbodakyrkan

Återbruk & skapande torsdagar kl. 18.30-20.30. Vi uppmuntrar och inspirerar varandra till att laga, sy om och göra nytt av gammalt. Höststart 15 september.

Hantverksstuga i Ersbodakyrkan

Hantverkstugan torsdagar kl. 13.30-15.30 i Ersbodakyrkan samlingssal. Fika, samtal, hantverk. Höststart 15 september.

Sopplunch med program i Ersbodakyrkan

Vi börjar med andakt kl 12.00 som följs av att vi fikar en smörgås eller soppa och kaka. Sedan kommer en gäst och håller ett kort program.

Språkkafé

Torsdagar klockan 18.30–20.30 i Ersbodakyrkan. Vill du bli bättre på att prata svenska eller något annat språk? Det här är ett tillfälle för dig som vill träffa nya människor och mötas över språkgränser. Terminsstart 17 februari.

Tillsammansodling på Ersboda

Är du intresserad av odling och gemenskap? Kom och var med!

Livet och Bibeln

Tisdagar ojämna veckor kl 10.30-12.00 i Ersbodakyrkan. En öppen grupp där vi träffas och samtalar om en bibeltext och fikar, ingen anmälan.

Internationella gruppen i Umeå stadsförsamling

En tisdag i månaden kl 18.30-20.30 i Församlingsgården, Ö Esplanaden 9. Gruppen är ett forum för internationella frågor och engagemang.

Gudstjänst i Ersbodakyrkan

Huvudgudstjänst firas söndagar kl 11.00.