Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Det händer i Ersbodakyrkan

Häng med kompisar, lär dig mer om bibeln och ät soppa. Sjunger du helst i duschen, kom och sjung med oss istället.

Informationsfolder september-oktober

Tisdagar kl 16.00–16.45 med start 11 september. För barn i årskurs 1–3. Vi sjunger, har fruktstund och såklart massor med kul tillsammans. Vi deltar också i gudstjänster några gånger per termin.

Barnkör i Ersbodakyrkan

Måndagar med start 17 september. För dig som går i årskurs 4–7. Fika, bibelsamling och arbete med olika teman.

47:an i Arken