Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Det händer i Ersbodakyrkan

Häng med kompisar, lär dig mer om bibeln och ät soppa. Sjunger du helst i duschen, kom och sjung med oss istället.

Sista gången för terminen, 12/12 Tisdagar kl 16.00-16.45. Kör för dig som går i förskoleklass och uppåt. Vi sjunger, har fruktstund och har såklart massor med kul tillsammans. Vi deltar också i gudstjänsterna några gånger per termin. I vår medverkar kören även i en stor musikal, så anmäl dig innan terminen kör igång!

Barnkör i Ersbodakyrkan

Onsdagar kl 18.00-21.00. Öppet hus för dig i årskurs 7-9. I
Ingen anmälan, kom när det passar.

Kyrk-UG i Ersbodakyrkan

Onsdagar kl 18.00-21.00. Öppet hus för dig i årskurs 7-9. I samarbete med Athena fritidsgård. Spela biljard, lyssna på musik, häng med kompisar och delta i kvällens aktivitet. Ingen anmälan, kom när det passar.