Foto: Lina Eriksson

Det händer i Ersbodakyrkan

Häng med kompisar, lär dig mer om bibeln och ät soppa. Sjunger du helst i duschen, kom och sjung med oss istället.

Välkommen att gå med oss i en gemensam promenad. Vi samlas utanför Ersbodakyrkan och går sedan en promenad med smittsäkra avstånd till varandra.

Promenad Ersbodakyrkan

Öppet under Ersbodakyrkans ordinarie öppettider. Vi tror på att dela. Här kan du både ta och ge hela, rena kläder och saker.

Ge och ta-skåpet i Ersbodakyrkan

Öppen förskola inställd p.g.a. vattenläcka.

Öppen förskola i Ersbodakyrkan - Inställd!

Öppen förskola inställd p.g.a. vattenläcka.

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin.

LUX i Ersbodakyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Tisdagar kl 15.45–17.00. För barn i årskurs 2–3. LUX är en grupp som arbetar med olika teman kopplade till Bibeln och livet. Vi sjunger, ber, läser, funderar och skapar tillsammans. Obs! Pågår ej i vanlig ordning, vid frågor kontakta ledare.

Dagkollo med skattjakt och lek för barn mellan 7 och 11 år i  Adolfsbergs kyrka.

Mikrofon, barnkör i Ersbodakyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Måndagar 14.30–15.15 med start 7 september. För barn från Förskoleklass. Vi sjunger och har kul tillsammans! Ledare hämtar och lämnar barnen på Ersdungens skola.

En del av gudstjänsten kl 11. Några söndagar per termin. Barnens egen samling, mitt under gudstjänsten. Tillsammans med en ledare upptäcker vi söndagens tema. Verksamheten har paus hösten 2020.

Söndax i Ersbodakyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin.

Återbruk och skapande i Ersbodakyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Torsdagar kl 18.30–20.30. Vi inspirerar och uppmuntrar varandra till att laga, lappa och sy nytt. Vi delar kreativa idéer och utmaningar. Symaskiner och en del material finns men ta gärna med eget. Terminsstart 10 september.