Det händer i Ersbodakyrkan

Häng med kompisar, lär dig mer om bibeln och ät soppa. Sjunger du helst i duschen, kom och sjung med oss istället.

Öppet under Ersbodakyrkans ordinarie öppettider. Vi tror på att dela. Här kan du både ta och ge hela, rena kläder och saker.

Ge och ta-skåpet i Ersbodakyrkan

Öppen förskola inställd p.g.a. vattenläcka.

Öppen förskola i Ersbodakyrkan - Inställd!

Öppen förskola inställd p.g.a. vattenläcka.

För barn i förskoleklass till årskurs 1. PAX är en grupp som arbetar med olika teman kopplade till Bibeln och livet. Vi sjunger, ber, läser, funderar och skapar tillsammans.

PAX i Ersbodakyrkan

Tisdagar kl 15.45–17.00. För barn i årskurs 2–3. LUX är en grupp som arbetar med olika teman kopplade till Bibeln och livet. Vi sjunger, ber, läser, funderar och skapar tillsammans. Obs! Pågår ej i vanlig ordning, vid frågor kontakta ledare.

LUX i Ersbodakyrkan

Måndagar 14.30-15.15 med start 7 september. För barn från förskoleklass. Vi sjunger och har kul tillsammans! Ledare hämtar och lämnar barnen på Ersdungens skola.

Mikrofon, barnkör i Ersbodakyrkan

En del av gudstjänsten kl 11. Några söndagar per termin. Barnens egen samling, mitt under gudstjänsten. Tillsammans med en ledare upptäcker vi söndagens tema. Verksamheten har paus hösten 2020.

Söndax i Ersbodakyrkan

Återbruk och skapande i Ersbodakyrkan

Torsdagar kl 18.30–20.30. Vi inspirerar och uppmuntrar varandra till att laga, lappa och sy nytt. Vi delar kreativa idéer och utmaningar. Symaskiner och en del material finns men ta gärna med eget. Terminsstart 10 september.

Så mycket mer - Konfirmation, Svenska kyrkan i Umeå

Ledarutbildning för unga ledare – LUB

Du som är konfirmerad och själv vill vara ledare på exempelvis konfirmandläger kan gå vår ledarutbildning. Vi fördjupar oss i den kristna tron och utvecklar vårt ledarskap.