Det händer i Ersbodakyrkan

Häng med kompisar, lär dig mer om bibeln och ät soppa. Sjunger du helst i duschen, kom och sjung med oss istället.

Informationsfolder Februari-mars

Öppet under Ersbodakyrkans ordinarie öppettider. Vi tror på att dela. Här kan du både ta och ge hela, rena kläder och saker.

Ge och ta-skåpet i Ersbodakyrkan

Vi tror på att dela! Här kan du både ta och ge hela och rena kläder.

Ge och ta-rummet på Arken

Vi tror på att dela! Här kan du både ta och ge hela och rena kläder.

På grund av situationen med coronaviruset är Öppen förskola inställd tills annat meddelas.

Öppen förskola i Ersbodakyrkan - Inställd!

Tisdagar kl 14.15–15.30, med Start 14 januari. För barn i förskoleklass till årskurs 1. PAX är en grupp som arbetar med olika teman kopplade till Bibeln och livet. Vi sjunger, ber, läser, funderar och skapar tillsammans.

PAX i Ersbodakyrkan

Tisdagar kl 15.45–17.00, med start 14 januari. För barn i årskurs 2–3. LUX är en grupp som arbetar med olika teman kopplade till Bibeln och livet. Vi sjunger, ber, läser, funderar och skapar tillsammans.

LUX i Ersbodakyrkan

Måndagar 14.30-15.15 med start 13 januari. För barn från förskoleklass. Vi sjunger och har kul tillsammans! Ledare hämtar och lämnar barnen på Ersdungens skola.

Mikrofon, barnkör i Ersbodakyrkan

4 söndagar under våren, kl 11 i Ersbodakyrkan, 16/2, 15/3, 26/4, 10/5. Barnens egen samling, mitt under gudstjänsten. Tillsammans med en ledare upptäcker vi söndagens tema.

Söndax, en del av gudstjänsten

Torsdagar kl 18.30-20.30. Du som går i årskurs 4–9, språkintroduktion, Komvux, gymnasiet eller SFI – Kom och få hjälp med din läxa! Ingen anmälan behövs.

Läxhjälp på Ersbodakyrkan

Återbruk och skapande i Ersbodakyrkan

Torsdagar kl 18.30–20.30. Vi inspirerar och uppmuntrar varandra till att laga, lappa och sy nytt. Vi delar kreativa idéer och utmaningar. Symaskiner och en del material finns men ta gärna med eget.

Så mycket mer - Konfirmation, Svenska kyrkan i Umeå

Ledarutbildning för unga ledare – LUB

Du som är konfirmerad och själv vill vara ledare på exempelvis konfirmandläger kan gå vår ledarutbildning. Vi fördjupar oss i den kristna tron och utvecklar vårt ledarskap.