Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Det händer i Ersbodakyrkan

Häng med kompisar, lär dig mer om bibeln och ät soppa. Sjunger du helst i duschen, kom och sjung med oss istället.

Informationsfolder oktober–november

Torsdagar 14.00–16.30 med start 16 januari. En eftermiddag för barn och föräldrar eller annan viktig vuxen. Vi umgås, leker, är i gympahallen och har sångstund. Fika till självkostnadspris. Ingen anmälan. Drop in.

Öppen förskola i Ersbodakyrkan

Tisdagar kl 14.15–15.30, med Start 14 januari. För barn i förskoleklass till årskurs 1. PAX är en grupp som arbetar med olika teman kopplade till Bibeln och livet. Vi sjunger, ber, läser, funderar och skapar tillsammans.

PAX i Ersbodakyrkan

Tisdagar kl 15.45–17.00, med start 14 januari. För barn i årskurs 2–3. LUX är en grupp som arbetar med olika teman kopplade till Bibeln och livet. Vi sjunger, ber, läser, funderar och skapar tillsammans.

LUX i Ersbodakyrkan

Måndagar 14.30-15.15 med start 13 januari. För barn från förskoleklass. Vi sjunger och har kul tillsammans! Ledare hämtar och lämnar barnen på Ersdungens skola.

Mikrofon, barnkör i Ersbodakyrkan