Till Skapande hörna i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan kan man komma och pyssla en stund
Foto: Ulrika Ljungblahd

Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

En mötesplats på Tomtebo där vi regelbundet har barn- och vuxenverksamhet. En gång i månaden firar vi Gudstjänst för stora och små på söndag kl 10. Likaså firar vi kvällsmässa kl 18 en gång i månaden.

Kyrkstugan sommaren 2021
Gudstjänster firas varje söndag kl 18 fr. o m 20 juni. Kaféverksamheten öppnar 21 juni. Ungdomskvällar tillsammans med Umeå Fritid startar torsdag 3 juni kl 19. Mer information om Kyrkstugan hittar du här =>

Gudstjänst hemma
Söndagar kl 11 kan du se en gudstjänst från någon av Umeås kyrkor här på webben. Under sommaren publiceras en kortare andakt istället.

BEHÖVER DU EN MEDMÄNNISKA?

Hör av dig till någon av församlingens präster eller diakoner. Du når dem via växeln tel 090-200 25 00.

Vill du göra något för någon annan, men vet inte hur? Hör gärna av dig så hittar vi vägar tillsammans. Eller bara ring någon du tänker på!

Hitta till Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Kyrkhörnan är en del av Ålidhems församling

Kyrkhörnan, Sjöfruskolan
Stråkvägen 6