Det händer i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Kom in och upptäck något nytt.

Gudstjänst med stora och små i Scala: En gång per månad.

Kvällsmässa i Kyrkhörnan: En gång per månad.

Se kalendern nedan för aktuella datum.

201111: Efter de skärpta råden från FHM tar verksamheten paus 11 november - 8 december. Torsdagar kl 9.30–11.30 samt 12.30-14.00 i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan. I den lilla gruppen lär du dig massera din baby (0–12 månader). Grupper startar kontinuerligt. Anmälan.

Babymassage - INSTÄLLT

Öppen förskola i Nyköpings församling.

Öppen förskola i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan - INSTÄLLT

För föräldrar med barn i åldrarna 0–5 år. En stunds gemenskap och en chans att möta och lära känna andra barn och vuxna.

Barnkör för barn mellan 9 och 12 år i Adolfsbergs församlingshem i Örebro.

Kazoo i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan - INSTÄLLT

Kören för alla barn i årskurs 4 och uppåt, som gillar att sjunga och uppträda.

Måndagar kl 15.00. För dig som går i årskurs 4 och uppåt. Fika, skapande & spel mm prata tro och liv - efter plugget. Med Lotta & Karin varannan måndag (jämna veckor).

Efter Plugget i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan - INSTÄLLT