En kvinna med två barn i knät sitter bredvid en flicka. De sjunger ur psalmboken.

Det händer i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Kom in och upptäck något nytt.

Gudstjänst

Varannan söndag firar vi Kvällsmässa kl 18 och några gånger per termin firar vi Gudstjänst med små och stora kl 10.

Titta i kalendern så ser du tid och plats.

En psalmbok och en mikrofon ligger framlagda. I bakgrunden syns sjungande barn.

Maracas, barnkör i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Terminsstart 1 september. Torsdagar kl 15.30-16.30. För alla barn från förskoleklass till årskurs 3. Kören det svänger om, för alla barn som gillar att sjunga.

Efter Plugget i Kyrkhörnan

Måndagar kl 14.30-16.00. För dig som går i årskurs 5 och uppåt.

En liten pojke kryper mot en spegel på golvet.

Öppen förskola i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Måndagar 9-11.30 - Drop-in! För föräldrar med barn i åldrarna 0–5 år. En stunds gemenskap och en chans att möta och lära känna andra barn och vuxna.

Babymassage

Nya grupper startar inom kort! Onsdagar kl 13-14.30 i Carlskyrkan och torsdagar kl 9.30–11.30 i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Skapa och språka, Kyrkhörnan

Terminsstart 20 september! Tisdagar 17.30-20.00, jämna veckor. En kreativ stund tillsammans. Vi återbrukar, språkar, skriver och skapar.

Retreatkvällar, Kyrkstugan

Torsdagar kl 18.00-20.30. Ta en paus från vardagens stress och press. Några timmar i ro och tystnad, med möjlighet att läsa, be, meditera m.m.

Tomtebokören

Terminsstart 31 augusti! Vi träffas och sjunger onsdagar kl 19.00–21.00 i Kyrkstugan. För vuxna som tycker om att sjunga tillsammans med andra.

Ålidhemskyrkans exteriör karaktäriseras av den röda fasaden.

Det händer i Ålidhemskyrkan

Kyrkan är full av verksamhet. Kom in och upptäck något nytt. Här finns bland annat barngrupper, finska kören och gospelkörer. På sommaren sker mycket av verksamheten i Kyrkstugan vid Nydalasjön.