Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Det händer i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Kom in och upptäck något nytt.

Gudstjänst med stora och små i Scala: En gång per månad.

Kvällsmässa i Kyrkhörnan: En gång per månad.

Se kalendern nedan för aktuella datum.

Måndagar kl 9.00–11.30. För föräldrar och barn i åldrarna 0–5 år. Drop in där vi umgås, leker, sjunger och pysslar. Höststart 2/9

Öppen förskola i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Torsdagar kl 9.30–11.30 i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan. I den lilla gruppen lär du dig massera din baby (0–12 månader). Grupper startar kontinuerligt. Anmälan.

Babymassage

Måndagar kl 15.00–16.30. För alla barn i årskurs 1–3. Kören det svänger om, för alla barn som gillar att sjunga. Start 9 september.

Barnkören Maracas i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Tisdagar kl 15.15–16.30. Kören för alla barn i årskurs 4–7 som gillar att sjunga och uppträda. Start 10 september.

Kazoo i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Vi sjunger onsdagar 19.00–21.00 i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan. För vuxna som tycker om att sjunga tillsammans med andra. Vi sjunger körsånger om livet mellan himmel och jord. Kom och prova på eller anmäl dig direkt. Höststart 4 september.

Tomtebokören

Du som är konfirmerad och själv vill vara ledare på exempelvis konfirmandläger kan gå vår ledarutbildning. Vi fördjupar oss i den kristna tron och utvecklar vårt ledarskap.

Ledarutbildning för unga ledare - LUB