Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Det händer i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Kom in och upptäck något nytt.

Gudstjänst med stora och små i Scala: En gång per månad.

Kvällsmässa i Kyrkhörnan: En gång per månad.

Se kalendern nedan för aktuella datum.

Måndagar kl 9.00–11.30. För föräldrar och barn i åldrarna 0–5 år. Drop in där vi umgås, leker, sjunger och pysslar. Höststart 2/9

Öppen förskola i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Torsdagar kl 9.30–11.30 i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan. I den lilla gruppen lär du dig massera din baby (0–12 månader). Grupper startar kontinuerligt. Anmälan.

Babymassage

Ny dag fr o m v 40! TORSDAGAR kl 15.00–16.30. Här träffas vi som går i förskoleklass, årskurs 1 eller 2 för att upptäcka nya saker kring bibeln, kompisar och oss själva med drama, skapande, sång och lek. Höststart 11 september.

Miniorer i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Ny dag fr om v 40! TISDAGAR kl 15.00–16.30. För dig som går i årskurs 3–5. Här träffas gamla och nya kompisar för att ha kul tillsammans. Det blir fika, skapande, spel, sång, drama, lek och allvar. Tillsammans får vi prata och fundera kring Gud, Bibeln och oss själva. .

35:an i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Måndagar kl 15.00–16.30. För alla barn i årskurs 1–3. Kören det svänger om, för alla barn som gillar att sjunga. Start 9 september.

Barnkören Maracas i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Tisdagar kl 15.00–16.30. Kören för alla barn i årskurs 4–7 som gillar att sjunga och uppträda. Start 10 september.

Kazoo i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Vi sjunger onsdagar 19.00–21.00 i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan. För vuxna som tycker om att sjunga tillsammans med andra. Vi sjunger körsånger om livet mellan himmel och jord. Kom och prova på eller anmäl dig direkt. Höststart 4 september.

Tomtebokören

Du som är konfirmerad och själv vill vara ledare på exempelvis konfirmandläger kan gå vår ledarutbildning. Vi fördjupar oss i den kristna tron och utvecklar vårt ledarskap.

Ledarutbildning för unga ledare – LUB