Kyrkstugan vid Nydalasjön

Kyrkstugan öppnar 21 juni kl 10. Kyrkstugan är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen under sommaren. Kom förbi och köp hembakat fika eller glass i kaféet, sola, bada och paddla kanot.

Verksamheten i Kyrkstugan drivs av Ålidhems församling i samarbete med Umeå Maria församling.  Kyrkstugans målsättning är att vara kontantfri, att du helst använder kontokort och Swish.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och kommer under hela sommarsäsongen att uppdatera anvisningarna vid Kyrkstugan.

Kyrkstugan finns även på Instagram, du når kontot genom att klicka på länken => @kyrkstuganiumea

KANOTUTHYRNING
Det finns möjlighet att hyra kanot i Kyrkstugan  kl 10-17 varje dag, en timme per tillfälle, kostnad 50:- .

Du kan ladda ner Kyrkstugans folder i PDF här =>

Öppettider 21 juni - 20 augusti

Måndag kl 10-20
Tisdag kl 10-17
Onsdag kl 10-21 Kvällsandakt kl 19
Torsdag kl 10-17 Ungdomskväll kl 19/18
Fredag kl 10-17 Ungdomskväll kl 19/18
Lördag kl 10-20
Söndag kl 10-20 Söndagsgudstjänst kl 18

Hitta till Kyrkstugan, Nydala

Kyrkstugan är en del av Ålidhems församling

Nydalasjön 179

E-post  Ålidhems församling
Telefon 090-200 25 00 - under Kyrkstugans öppettider kan du även ringa 090-200 27 30

Koordinater
Latitud 63.810427
Longitud 20.354485
Klicka här för att se en karta>

På cykel: Ta cykelvägen som går genom Tomtebo och rundar Nydalasjöns södra ände  eller cykla längs stranden från Nydalabadet och Umelagun.

Med buss: Linje 8, hållplats Källplatsen och sedan ca 900 meters promenad.

Med bil: Passera Ålidhem och Tomtebo, fortsätt mot Innertavle och följ hänvisningar. Observera att infart till Kyrkstugan sker via Lyktvägen på grund av byggandet av Tomtebo gård. Följ hänvisningar.

Tillgänglighet

• Kyrkstugans kafé/samlingssal är i ett plan utan nivåskillnader och med få trösklar. Inga dörröppnare.
  • Plattlagda gångar och relativt plan mark utomhus.
  • Räcke ner till stranden och brygga med sittplatser.
  • Handikappanpassad toalett finns
  • Parkering i anslutning till stugan