Foto: Lina Eriksson

Det händer i Backens kyrka

Kyrkan är full av liv och rörelse. Vill du lära dig spela orgel, sjunga i kör eller meditera?

En bebis ligger på mage på golvet och tuggar på en skallra.

Babykafé i Backens prästgård

En träffpunkt för små och stora - för barn i alla åldrar med sina vuxna. Ingen anmälan, kom när det passar! Klicka på rubriken för mer info. OBS! Vecka 41, 11-13/10, är Babykaféet inställt pga personalutbildning. Nya öppettider fr o m v. 42: torsdagar kl 09:30-11:30 och 13:00-15:00. Tisdagar dessvärre stängt fr o m nu.

Barnhänder som spelar på en kyrkorgel.

Orgelskola i Backens kyrka

Vi utbildar sex orgelelever från sex till arton års ålder. Några är nybörjare, medan andra redan vikarierar som orgelspelare i kyrkorna i närområdet.

En låda tepåsar står bredvid några muggar med Svenska kyrkans emblem.

Te och tankar i Backens Prästgård

Varje onsdag under terminerna. Vi går på mässan i Paviljongen tillsammans. Efteråt blir det fika och samtal i Prästgården.

Backens kyrkokör i Backens kyrka

Tisdagar kl 19.00–21.00 i Paviljongen vid Backens prästgård. Välkommen till öppen körövning den 8 november! Vi bjuder på fika!

Gudstjänst i Backens kyrka

Söndagar, onsdagar eller varför inte börja dagen med en facebookandakt?

Det händer i Backens prästgård

Prästgården och paviljongen som ligger precis bredvid är fulla av olika verksamheter. Vill du pyssla, sjunga i kör eller fika?