Kören Turbulens sjunger på en körfestival
Foto: Lina Eriksson

Det händer i Umeå stads kyrka

Kom in och upptäck något nytt i Umeås största kyrka. Mycket verksamhet pågår också i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9, 500 meter från kyrkan.

Musik och soppa i Umeå stads kyrka

Tisdagar udda veckor, start 13 september 2022. Musik i kyrkan kl 12.00, därefter serveras soppa, bröd, kaffe och kaka för 50 kr i Martasalen en trappa ner.

Måndagsmeditation i Umeå stads kyrka

Varje måndag kl 18.30 i Umeå stads kyrka. Höstterminsstart 29 augusti.

Bibelsamtal efter kvällsmässan i Umeå stads kyrka

Start 17 februari kl 19.00 , denna termin samtalar vi utifrån psaltartexter.

Mitt i allt

Alla människor har en story som är värd att berätta. I podcasten "Mitt i allt" får unga människor utrymme att göra det.

På trappan

Fredagar kl 13.30-15.30 på Vasakyrkans trappa precis vid Vasaplan. Kom förbi och drick en kopp kaffe, te eller varm choklad och prata med någon en stund.

Internationella gruppen i Umeå stadsförsamling

En tisdag i månaden kl 18.30-20.30 i Församlingsgården, Ö Esplanaden 9. Gruppen är ett forum för internationella frågor och engagemang.

En man från Svenska kyrkan lämnar en matkasse till en äldre dam vid ytterdörren.

Aktuella volontäruppdrag i Umeå

Vill du finnas där som medmänniska, läsa sagor för barn eller hjälpa unga med läxor? Du kanske har något eget förslag på vad du kan och vill bidra med? Läs mer om de uppgifter som vi behöver hjälp med just nu.

Sinnesrogudstjänster i Umeå

Sinnesrogudstjänsten kan se olika ut på olika platser, men den avslutas alltid med Sinnesrobönen.

Gudstjänster i Umeå stads kyrka

Välkommen att fira gudstjänst i stadskyrkan!

Ett litet barn håller i en hjärtformad våffla.

Det händer i Församlingsgården

Kom in och upptäck något nytt i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9.