Kören Turbulens sjunger på en körfestival
Foto: Lina Eriksson

Det händer i Umeå stads kyrka

Kom in och upptäck något nytt i Umeås största kyrka. Mycket verksamhet pågår också i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9, 500 meter från kyrkan.

En flicka sitter i knät på någon och läser en bok.

Söndagsskola i Umeå stads kyrka

De flesta söndagar under gudstjänsttid, kl 11.00 till cirka 12.15. För alla barn. Ingen åldersgräns eller föranmälan. Bibelberättelse, lek och skapande verksamhet. Just nu kan vi inte ses i kyrkan p.g.a. pandemin, söndagsskolan är därför pausad tills vidare.

Mitt i allt

Alla människor har en story som är värd att berätta. I podcasten "Mitt i allt" får unga människor utrymme att göra det.

Internationella gruppen i Umeå stadsförsamling

En tisdag i månaden kl 18.30-20.30 i Församlingsgården, Ö Esplanaden 9. Gruppen är ett forum för internationella frågor och engagemang.

En man från Svenska kyrkan lämnar en matkasse till en äldre dam vid ytterdörren.

Aktuella volontäruppdrag i Umeå

Vill du finnas där som medmänniska, läsa sagor för barn eller hjälpa unga med läxor? Du kanske har något eget förslag på vad du kan och vill bidra med? Läs mer om de uppgifter som vi behöver hjälp med just nu.

Sinnesrogudstjänster i Umeå

Sinnesrogudstjänsten kan se olika ut på olika platser, men den avslutas alltid med Sinnesrobönen.

Gudstjänster i Umeå stads kyrka

Välkommen att fira gudstjänst i stadskyrkan!