Foto: Jan Lindmark

Gudstjänster i Umeå stads kyrka

Nu hjälps vi åt att minska smittspridningen!

Kyrkklockorna fortsätter att ringa till eftertanke och bön på söndagarna. Gudstjänst får du fira hemma, eftersom vi inte kan vara fler än åtta personer samtidigt i kyrkorummet. Fira gudstjänst hemma med livesänd gudstjänst från stadskyrkan söndagar kl 11 via Facebook, egen facebook är inget krav, se länk www.facebook.com/stadskyrkanumea välkomna!

Varje söndag kl 11 släpps även en inspelad gudstjänst från någon av Umeås kyrkor, på webben .

(I vanliga fall brukar gudstjänsterna se ut som följande:

Veckomässor
Onsdagar kl 8.30
Torsdagar kl 18.30, med efterföljande bibelsamtal

Söndagsgudstjänst/mässa
Söndagar kl 11.00

Under jul och sommar kan tiderna ändras. Se kalendern nedan eller appen Kyrkguiden för aktuella tider. )

Öppettider

Kyrkan är öppen vardagar 10.00-16.00 (torsdagar 10.00-20.00) för besök och enskild andakt, ljuständning eller stillhet. Måndagar mellan kl 14.00-16.00 finns präst/diakon för samtal och bön. Söndagar är kyrkan öppen mellan 13.00-16.00.