Grusskötsel

För dig som inte vill sköta grusytan själv.

Grusskötsel. Pris: 620 kr/år. Det som ingår är ogräsrensning av grusytan under hela säsongen samt påfyllning av grus när det behövs.

Grusskötsel kan köpas separat eller kombineras med följande tjänster:

• Trimning
  • Skötsel
  • Sommarblomspaket
  • Perennpaket

-> Tillbaka till Gravskötsel

Beställ gravskötsel och andra tjänster

Kontakta kyrkogårdsexpeditionen om du vill beställa (se kontaktuppgifter nedan). Om du mejlar in din beställning behöver du uppge:

• ditt namn och personnummer
  • kyrkogård, kvarter och gravnummer
  • om du vill att beställningen ska gälla tills vidare (du får faktura i början av varje år) eller endast i år.

Om du inte är gravrättsinnehavare till graven behöver du ha tillåtelse från gravrättsinnehavaren att göra beställningen.

Läs mer om hur Umeå pastorat hanterar dina inskickade personuppgifter: Behandling av personuppgifter

Kyrkogårdsexpeditionen

Öppettider vardagar 10-12 och 13-14.30

Avvikande öppettider oktober:

28 oktober - öppet 10-12
30 oktober - öppet 10-12

E-post umea.kyrkogardsexp@svenskakyrkan.se

Postadress Box 525, 901 10 Umeå
Besöksadress Östra Esplanaden 9, 2 tr. För att minska smittorisken uppmanar vi till att kontakta oss via telefon eller e-post.