Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Ljuständning

Till allhelgona, fars dag eller mors dag.

Tändning av gravljus, inklusive ljus med brinntid upp till 100 timmar (brinntiden kan inte garanteras). Pris: 95 kr.

Ljuständning kan beställas till allhelgona, fars dag eller mors dag. Ljuset tänds vardagen före. Det går endast beställa ljuständning till enskilda gravplatser, inte till minneslund eller askgravlund. Vi vill gärna ha din ljusbeställning senast en vecka innan ljuset ska tändas.

-> Tillbaka till Gravskötsel

Beställ gravskötsel och andra tjänster

Kontakta kyrkogårdsexpeditionen om du vill beställa (se kontaktuppgifter nedan). Om du mejlar in din beställning behöver du uppge:

• ditt namn och personnummer
  • kyrkogård, kvarter och gravnummer
  • om du vill att beställningen ska gälla tills vidare (du får faktura i början av varje år) eller endast i år.

Om du inte är gravrättsinnehavare till graven behöver du ha tillåtelse från gravrättsinnehavaren att göra beställningen.

Kyrkogårdsexpeditionen

Öppettider 10-12 och 13-14.30, måndag-fredag