Svenska kyrkans familjerådgivning

Vänd dig till oss när du behöver någon att tala med vid de svårigheter eller kriser som kan uppstå i våra nära relationer. Vi erbjuder samtal för par, familjer och enskilda över 18 år.

Samtalen kan handla om relationssvårigheter, hur man kan leva som par tillsammans på ett bättre sätt, om man har konflikter eller om man behöver bearbeta en skilsmässa.

Det kan också handla om tro och existentiella frågor som uppstår i samband med svårigheter i relationen.

Ibland kan det handla om att hantera en skilsmässa på bästa sätt, inte minst med tanke på barnen.

Tystnadsplikt

Vi som arbetar på familjerådgivningen har tystnadsplikt och vi för inga journaler. Du kan få vara helt anonym om du vill det.

Vårt upptagningsområde

• Svenska kyrkan i Umeå
  • Bygdeå - Robertsfors församling
  • Holmsunds församling
  • Sävar-Holmöns församling
  • Vindelns församling
  • Hörnefors församling
  • Nordmalings församling

Kontakta oss

Tidsbokningen för nya besökare är stängd 1 juli-31 augusti eftersom vi har så lång kö.

Från och med september kan du boka tid på telefon 090-200 25 35. Bokningen är öppen:
Måndagar 14.30-16.00
Torsdagar 10.30-12.00

Kostnad: 150 kr för enskilda/samtal och 200 kr för par/samtal.
Avgiften betalas med swish på plats. Om du inte har swish, får du en räkning vid besöket.

Besöksadress: Skolgatan 75 2 tr, Umeå (i Församlingsgården).
Se en karta >

Vi jobbar på familjerådgivningen