Kyrkans familjerådgivning

Hit kan du vända dig om du behöver någon att tala med vid de svårigheter eller kriser som kan uppstå i livet. Vi erbjuder samtal för par och enskilda.

Samtalen kan handla om existentiella frågor, hjälp att bearbeta en skilsmässa eller sorg. Det kan också handla om relationssvårigheter och hur man som par kan leva tillsammans på ett bättre sätt. Andra vill kunna skiljas på ett så bra sätt som möjligt, inte minst med tanke på barnen.

Tystnadsplikt

Vi som arbetar på familjerådgivningen har tystnadsplikt och vi för inga journaler. Du kan få vara helt anonym om du vill det.

Vårt upptagningsområde

• Svenska kyrkan i Umeå
  • Bygdeå - Robertsfors församling
  • Holmsund församling
  • Sävar församling
  • Vindeln församling
  • Bjurholm församling
  • Hörnefors församling
  • Nordmaling församling
  • Vännäs församling

Kontakta oss

Just nu kan vi inte ta emot fler i samtal, då det är många som kommer till oss. Vi kommer dock att öppna möjligheten att ställa sig i kö till parsamtal eller enskilda samtal från och med måndagen den 28 september.

Kontakta oss om du har frågor, vill ställa dig/er i kö eller få mer information. Skicka e-post eller tala in ett meddelande på vår telefonsvarare så hör vi av oss.

E-post: umea.familjeradgivningen@svenskakyrkan.se

Kostnad: 150 kr för enskilda/samtal och 200 kr för par/samtal
Besöksadress: Skolgatan 75 2 tr, Umeå (i Församlingsgården).
Se en karta >

Vi jobbar på familjerådgivningen