Det händer i Ersmarkskyrkan

Ersmarkskyrkans program

Ladda ner och läs mer om vad som händer i Ersmarkskyrkan i september – november (pdf-format).

För barn och unga

Två barn sitter i ring på golvet och klappar händerna tillsammans med en ledare.

Liten och Stor i Ersmarkskyrkan

Onsdagar kl 13.30. Välkomna till öppen förskola för både barn och vuxna!

En flicka sitter i knät på sin tjejkompis och ler mot kameran.

Barnkören VIP (=Very Important Persons) i Ersmarkskyrkan

Torsdagar kl 16.00–16.45. Kör för barn i årskurs 1–2. Häng på, sjung och ha roligt med oss! Terminsstart 8 september. Anmälan

Två barn skrattar i kyrkbänken.

Joy i Ersmarkskyrkan

Tisdagar kl 15.00–16.30. Kör för barn i årskurs 3–5. Terminsstart tisdag 13 september. Anmälan.

Scouter i Ersmarkskyrkan

Torsdagar kl 18.30–20.00 för dig som går i årskurs 4–6. Vi lär oss scouting och hur man är en bra kompis. Vi träffas utomhus fram till och med sportlovet. Terminsstart torsdag 8 september. Anmälan. För mer information om denna och äldre scoutgrupper, se kontaktinfo nedan.

För vuxna

Några personer sitter runt matbordet och äter.

Sopplunch med föredrag i Ersmarkskyrkan

En torsdag i månaden kl 12.00. En träff för daglediga där det serveras soppa och vi får lyssna på ett intressant föredrag. Se datum och ämnen nedan.

Promenad, Ersmarkskyrkan

Tisdagar kl 10.30. Vi promenerar i valfri takt tillsammans i Ersmark. Samling vid kyrkan. Ingen anmälan, kom de gånger det passar. Varje tisdag från och med 10 januari 2023. Sista gången för terminen 2022 ses vi 13 december.

Vardagmiddag med plusmeny i Ersmarkskyrkan

En torsdag i månaden. Kom till färdiglagad mat och slipp stöket hemma i köket. Drop-in middag kl 16.30-18.00 och sedan en plusmeny med ett intressant föredrag kl 18.00-18.30.

Ersmarkskören i Ersmarkskyrkan

Onsdagar kl 19.00-21.00. En kör för vuxna i alla åldrar. Terminsstart onsdag 14 september.

Internationella gruppen i Umeå stadsförsamling

En tisdag i månaden kl 18.30-20.30 i Församlingsgården, Ö Esplanaden 9. Gruppen är ett forum för internationella frågor och engagemang.

Två män sitter och samtalar över en kopp kaffe.

Möjlighet till samtal

Visste du att det finns möjlighet att prata med en präst eller diakon i Ersmarkskyrkan?