Foto: Kristiina Ruuti

Gudstjänst i Grisbackakyrkan

Gudstjänsterna sänds via Zoom, men nu går det också att fira i kyrkan. Klicka så får du mera info!

Söndag den 13 juni kl 10.00 Högmässa i Zoom och i kyrkan
Efter högmässan och en timme framåt går det bra att komma till kyrkan och ta emot nattvarden enskilt och smittsäkert.
mötes-ID nr: 9249802000
Medverkande: Torkel Lindahl, Erik Wäcklén

Programmet Zoom är gratis och du kan ladda ner appen och sedan ansluta via denna länk. Det går att ansluta från kl 09.50 och framåt.
Du som redan har Zoom installerat på din dator behöver bara klicka på ”join” och ange Grisbackakyrkans mötes-ID som är: 924 980 2000.

Om länken ovan av någon anledning inte fungerar eller om du inte har installerat Zoom-appen, skriv in följande i adressraden på din webbläsare: https://zoom.us/j/9249802000
Om du redan har Zoom installerat så bör länken starta Zoom automatiskt när du klickar på den.

Mer detaljerade instruktioner för hur du ansluter första gången finns via denna länk

I kalendern längre ner på sidan ser du vilka gudstjänster vi har på söndagarna.