Suomenkielinen toiminta/ Finskspråkig verksamhet

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö Uumajassa Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Pitäkäämme huolta toinen toisestamme ja kannustakaamme toisiamme rakkauteen ja hyviin tekoihin.

Hepr.10:24

Meidän seurakuntatyömme

Uumajan alueen suomenkielisen seurakuntatyön toimipiste on Ålidhemin kirkolla. Me katsomme, että on tärkeää saada kokoontua seurakuntayhteyteen erilaisen toiminnan muodossa myös omalla äidinkielellä. Järjestämme jumalanpalveluksia joka kolmas viikko kello 16, sekä myös muuta toimintaa, kuten hartauksia ja keskustelupiirejä. Otamme ilolla vastaan kaikki, ketkä ovat kiinnostuneet toiminnastamme!

Meidät löytää Facebookista, joka on linkitetty tämän sivun loppuun tai YouTube-kanavamme kautta, johon linkki löytyy tästä alta. Toimintaan saattaa tulla muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla, joten tarkistathan ensin tilanteen Facebookista/nettisivuilta tai soittamalla meille (yhteystiedot sivun alaosassa).

Meidän YouTube-kanavamme

HUOM!

• Råneån matka peruttu koronasyistä!

• Samoin keskustelupiiri keiton kera

Jos sinulla on painettu ohjelmalehtinen, saattaa se olla vanha versio ohjelmastamme. Päivitetyt tiedot löytyvät täältä nettisivuilta ja Facebookista.

Pastoraatin ohjeistukset koskien toimintaa:

- Pidetään etäisyyttä toisiin 2 metriä

- Pysytään kotona, jos tunnemme olomme sairaiksi

- Ei kätellä tai halata toisiamme

- Emme saa tarjota ruokaa, mutta kahvittelu on okei

- Kahvi-/mehukannut eivät kuitenkaan saa kiertää pöydissä, vaan yhden henkilön tulee vastata tarjoiluista

- Sama koskee kahvileipiä/voileipiä, joko nämä tarjoillaan pöytiin yhden ihmisen toimesta tai muoveihin käärittyinä

- Jonotetaan yksitellen/etäisyydet muistaen, ettei tungosta pääse syntymään

- Vältetään naulakoita (ovat ahtaita kohtaamispaikkoja), otetaan takit mielummin esim. tuolien selkänojille

- Ålidhemin kirkon tiloissa tietyt henkilömäärärajoitukset tilasta riippuen, huonekalut on asetettu rajoitusten puitteissa. Eihän siirrellä pöytiä/tuoleja.

- Muistetaan pestä käsiämme ja käyttää käsidesiä.

- Pysytään silti positiivisina ja ollaan henkisesti lähellä toisiamme!

Me teemme suomenkielistä seurakuntatyötä Ålidhemin kirkolla:

Mimmi Merlich

Svenska kyrkan i Umeå