Suomenkielinen toiminta/ Finskspråkig verksamhet

Ruotsin kirkon suomenkielinen seurakuntatyö Uumajassa Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå

Pitäkäämme huolta toinen toisestamme ja kannustakaamme toisiamme rakkauteen ja hyviin tekoihin.

Hepr.10:24

Uumajan alueen suomenkielisen seurakuntatyön toimipiste on Ålidhemin kirkolla. Me katsomme, että on tärkeää saada kokoontua seurakuntayhteyteen erilaisen toiminnan muodossa myös omalla äidinkielellä. Järjestämme jumalanpalveluksia joka kolmas viikko kello 16, sekä myös muuta toimintaa, kuten hartauksia ja keskustelupiirejä. Otamme ilolla vastaan kaikki, ketkä ovat kiinnostuneet toiminnastamme!

Vallitsevan tilanteen johdosta olemme digitaalistaneet toimintaamme. Lähetämme säännöllisesti hartauksia Facebookin ja Youtuben välityksellä. Tarjoamme myös apua muissa asioissa. Mikäli tarvitset kaupassakäyntiapua tai haluat muuten vain keskustella, ota yhteyttä! Yhteystietomme löytyvät sivun lopusta. Me olemme kirkko teitä varten!

Syksyn 2020 toiminta ja ohjelma päivitetään tänne myös piakkoin!

Meidät löytää Facebookista, joka on linkitetty tämän sivun loppuun tai YouTube-kanavamme kautta, johon linkki löytyy tästä alta.

Meidän YouTube-kanavamme

Det händer i Ålidhems församling

Muuta suomenkielistä seurakuntatyötä/
Övrigt finskspråkigt församlingsarbete

Kuoro

Kuoroharjoitukset aina maanantaisin klo 18.00 Ålidhemin kirkolla paitsi silloin, kun kuoro on esiintynyt sunnuntaijumalanpalveluksessa. Tervetuloa myös uudet laulajat!

Körövning
Körövningarna varje måndag kl 18.00, utom de måndagar då kören medverkat i föregående söndags gudstjänst. Nya körsångare är också välkomna!

Kuoron johtaja/körledare: Ingrid Engdahl, 090-200 27 18, ingrid.engdahl@svenskakyrkan.se

Kirjapiiri/Bokcirkel på finska

Kirjapiirissä luemme Minna Canthin tuotantoa. Jatkamme kirjapiiriä myös syksyllä 2020. Johtajat Tarja Backman ja Kaarina Honkanen.

Lisätietoa Tarja Backmannilta 070-39 26 299 tai Kaarina Honkaselta 070-668 10 15. Tervetuloa mukaan!

Bokcirkel
I bokcirkeln börjar vi bekanta oss med Minna Canth.
Ledare Tarja Backman och Kaarina Honkanen.

Om du är intresserad ta kontakt med Kaarina 070-668 10 15 eller Tarja 070-392 63 99. Välkommen!

Me teemme suomenkielistä seurakuntatyötä Ålidhemin kirkolla:

Mimmi Merlich

Svenska kyrkan i Umeå