Suomenkielinen toiminta/ Finskspråkig verksamhet

Onko kielesi suomi? Ruotsin kirkko Uumajassa tarjoaa suomenkielistä toimintaa. Täältä löydät tietoa. Pratar du finska? Här får du information om Svenska kyrkans finskspråkiga församlingsarbete i Umeå.

Kantakaa toistenne kuormia, ja niin te täytätte Kristuksen lain.

Gal.6:2

Meidän seurakuntatyömme

Uumajan alueen suomenkielisen seurakuntatyön toimipiste on Ålidhemin kirkolla. Me katsomme, että on tärkeää saada kokoontua seurakuntayhteyteen erilaisen toiminnan muodossa myös omalla äidinkielellä. Järjestämme jumalanpalveluksia joka kolmas viikko kello 16, sekä myös muuta toimintaa, kuten hartauksia ja keskustelupiirejä. Otamme ilolla vastaan kaikki, ketkä ovat kiinnostuneet toiminnastamme!

Meidät löytää Facebookista, joka on linkitetty tämän sivun alkuosaan tai YouTube-kanavamme kautta, johon linkki löytyy tästä alta. Toimintaan saattaa tulla muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla, joten tarkistathan ensin tilanteen Facebookista/nettisivuilta tai soittamalla meille (yhteystiedot sivun alaosassa).

Meidän YouTube-kanavamme

Me teemme suomenkielistä seurakuntatyötä Ålidhemin kirkolla:

Mimmi Merlich

Svenska kyrkan i Umeå