En liten pojke med halmhatt sitter ute i naturen och ler mot kameran.

Kyrkan på barnens villkor

Här finns verksamhet samlad för barn upp till förskoleklass. Grupperna är fulla av lek, pyssel, berättelser från Bibeln och mycket mer. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer om respektive grupp.

Några barn sitter runt ett bord och pysslar.

Kyrkis i Tavelsjö

Onsdagar kl 15.00–16.30 i Tavelsjö församlingsgård med start v 36. För barn 4 och 5 år. Vi har andakt, pysslar, sjunger och leker innan vi avslutar med frukt och saga.

Lekträffen i Mariakyrkan

Har du valt att i huvudsak ha omsorgen om barnen hemma? En del som valt att vänta med eller delvis hoppa över förskola, känner behov av att träffa andra hemmaföräldrar och barn i olika åldrar. Vårens datum kommer.

Två glada flickor sitter bredvid varandra. En av dem håller i en pärm.

Himlalåt i Tegs kyrka

Onsdagar kl 17.45–18.30. Härligt och svängigt, lustfyllt och lekande! Så är det i Himlalåt, Tegs kyrkas kör för barn som är 5–6 år. Anmälan.

Söndagsskola i Grisbackakyrkan

På söndagar i samband med gudstjänsterna är det söndagsskola för barn från cirka tre år. Yngre barn har tillgång till lekrummet. Klicka här för mera info om vilka söndagar vi har planerat att ha söndagsskola.

En kvinna hjälper en liten flicka att rita i ett rum fullt av människor.

Söndagsskola i Röbäcks kyrka

Kl 11.00–12.00 i samband med gudstjänsterna i Röbäcks kyrka.

Du kanske också är intresserad av:

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan. En kvinna kompar på piano.

Barnkörer

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt och skoj och gemenskap.