Kyrkan på barnens villkor

Här finns verksamhet samlad för barn upp till förskoleklass. Grupperna är fulla av lek, pyssel, berättelser från Bibeln och mycket mer.

Online - Söndagsskola i Grisbackakyrkan

Online - Vi anpassar vår verksamhet efter de restriktioner som gäller under pandemin. Därför är söndagsskolan för närvarande i en Messenger-grupp. Kontakta anneli.aronsson@svenskakyrkan.se för information. __________________________________________________ På söndagar i samband med gudstjänsterna är det söndagsskola för barn från cirka tre år. Yngre barn har tillgång till lekrummet.

Efter plugget verksamhet i Rörvikskyrkan i Boden. Hit får barn från 7 års ålder komma och leka varje tisdag efter skolan. De pysslar, läser ur bibeln, tänder ljus, fikar och leker.

Söndagsskolan Skatten i Ersmarkskyrkan

Vissa söndagar under gudstjänsttid kl 10.00–11.00. För dig som är 4–12 år. Vi lär oss om Gud och Bibeln på roliga och olika sätt. Några gånger per termin firar vi Skattengudstjänst, då flyttar ordningen från söndagsskolan in i kyrksalen och gudstjänsten.

Söndagsskola i Umeå stads kyrka

De flesta söndagar under gudstjänsttid, kl 11.00 till cirka 12.15. För alla barn. Ingen åldersgräns eller föranmälan. Bibelberättelse, lek och skapande verksamhet. Just nu kan vi inte ses i kyrkan p.g.a. pandemin, söndagsskolan är därför pausad tills vidare.

Guds hus, Fisksätra

Söndagsskola i Röbäcks kyrka

Varannan söndag kl 11.00–12.00 i samband med gudstjänsterna i Röbäcks kyrka.

En del av gudstjänsten kl 11. Några söndagar per termin. Barnens egen samling, mitt under gudstjänsten. Tillsammans med en ledare upptäcker vi söndagens tema. Verksamheten har paus våren 2021.

Söndax i Ersbodakyrkan

Gudstjänst med barnkör i Önsta Gryt kyrka i Västerås.

Barnkörer

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt och skoj och gemenskap.