En hög med grönsaker, frukter och bröd ligger i ett fönster.

Äta tillsammans

Kom efter jobbet, slipp matstök och slå dig ner vid dukat bord. Eller lyssna på vacker musik och äta soppa efteråt. Vissa tillfällen behöver du föranmäla dig till, andra inte.

Mötesplatser runt om i Umeå

I broschyren finns vårens mötesplatser samlade tillsammans med en karta och kontaktuppgifter. Klicka på knappen för att läsa och ladda hem den i pdf-format. Den finns också som tryckt broschyr i alla våra kyrkor.

Läs broschyren här

Vill du veta mer?

Klicka på bilderna/rubrikerna nedan för att läsa mer om respektive verksamhet och vem du ska kontakta om du har frågor.

Kafé NyFiket i Ålidhemskyrkan

Tisdagar och onsdagar kl 14–20. En oas i vardagen. Slå dig ner, fika, läs, prata med andra eller bara vara. Kaféet är öppet 17/1–31/5.

Musik och soppa i Umeå stads kyrka

Tisdagar udda veckor, start 31 januari 2023. Musik i kyrkan kl 12.00, därefter serveras soppa, bröd, kaffe och kaka för 50 kr i Martasalen en trappa ner.

Några personer sitter runt matbordet och äter.

Sopplunch med föredrag i Ersmarkskyrkan

En torsdag i månaden kl 12.00. En träff för daglediga där det serveras soppa och vi får lyssna på ett intressant föredrag. Se datum och ämnen nedan.

Torsdagar tillsammans i Mariakyrkan

Varannan torsdag, jämna veckor, är det aktiviteter och middag i Mariakyrkan. Anmälan senast söndag före middagen. Vårterminen pågår 26 januari - 4 maj.

Tacotorsdag med stilla stund i Tegs kyrka

Torsdagar kl 17.30 jämna veckor. Vi serverar omsorgsfullt lagade klimatsmarta tacos med tillbehör, som avslutas med en stilla stund då vi sjunger tillsammans. Vårterminen pågår: 26/1–1/6. Anmälan inför varje gång.

Torsdagsmiddag med mässa i Västerslättskyrkan

Kom och ät tillsammans! 9 februari och16 mars klockan 17.00.

Du kanske också är intresserad av:

Två kvinnor sitter vid matbordet och pratar.

Träffas & umgås

Kyrkan har många mötesplatser både på dag- och kvällstid. Kom och träffa både nya och gamla vänner. Lyssna på föredrag och musik, umgås och ät eller fika tillsammans runt om i stan.

Sjung i kör

Det finns vuxenkörer för alla typer av sångare. Har du sjungit länge eller alltid längtat efter att börja? Vill du sjunga varje vecka eller bara ibland? Det finns en kör för dig!