Det händer i Grisbackakyrkan

Under sommaren har vi Bibelsamtal utomhus kl. 13-14 tisdagarna 23/6 och 30/6 samt torsdagarna 13/8, 20/8 och 27/8. Nästa gudstjänst är på söndag 23/8 kl. 10.

Onsdagar kl 9.00–12.00, drop in. Vi sjunger, pysslar och fikar tillsammans. Kom när det passar! Under sommaren har Liten och stor uppehåll och vi öppnar igen på onsdag den 2 september.

Liten och stor i Grisbackakyrkan

På söndagar i samband med gudstjänsterna är det söndagsskola för barn från cirka tre år. Yngre barn har tillgång till lekrummet. Under sommaren har Skatten uppehåll.

Skatten (söndagsskolan) i Grisbackakyrkan

Tisdagar kl 15.30-17.30. För dig som går på mellanstadiet och som tycker om att skapa i olika material, vill spela biljard eller innebandy, vill ha en kul eftermiddag och för dig som har frågor om Gud. Creo har sommarlov, men på tisdag den 1 september startar höstterminen.

Creo i Grisbackakyrkan

Några fredagar per termin kl 16.30-19.00. Heiwa är för dig som är 11-15 år. Vi startar med en enkel middag och pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar nån gång. Heiwa har uppehåll i sommar, men återkommer till hösten.

Heiwa i Grisbackakyrkan

En grupp för unga vuxna 18 år- uppåt, några fredagar i månaden kl 19.00-22.00. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar ibland. I sommar har Pax uppehåll, men återkommer till hösten.

Pax i Grisbackakyrkan

Några fredagar per termin kl 19.00-22.00. Tonårsgrupp för dig som är 14-17 år. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar nån gång. I sommar har GiG uppehåll, men återkommer till hösten. Höstterminens datum är 21/8, 4/9, 18/9, 2/10, 16/10, 6/11, 20/11, 4/12 och 18/12.

GiG i Grisbackakyrkan

Alla filmer finns kvar och går att titta på.

___________________________________________________________

Blå Träffen i Grisbackakyrkan - nu på Youtube

Alla filmer finns kvar och går att titta på. Nu har Blå Träffen sommarlov och återkommer till hösten på Youtube-kanalen eller i kyrkan. Vi kommer med mera information i augusti! ___________________________________________________________ Onsdagar kl 18.00–20.00. Blå Träffen är en öppen verksamhet för dig med eller utan funktionsnedsättningar. Vi börjar kvällen med en sångsamling och därefter kan du välja mellan olika roliga programpunkter. Kvällen avslutas med andakt och fika.

Så mycket mer - Konfirmation, Svenska kyrkan i Umeå

Ledarutbildning för unga ledare – LUB

Du som är konfirmerad och själv vill vara ledare på exempelvis konfirmandläger kan gå vår ledarutbildning. Vi fördjupar oss i den kristna tron och utvecklar vårt ledarskap.