Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Det händer i Grisbackakyrkan

Under sommaren har verksamheten uppehåll och vi hänvisar till Backens kyrka och EFS-gården Backen. Söndag den 25/8 kl. 10 firar vi gudstjänst igen.

Onsdagar kl 18.00–20.00. Blå Träffen är en öppen verksamhet för dig med eller utan funktionsnedsättningar Vi börjar kvällen med en sångsamling, därefter kan du välja mellan olika roliga programpunkter och kvällen avslutas med andakt och fika. Under sommaren har Blå Träffen uppehåll och startar igen på onsdag den 18 september.

Blå Träffen i Grisbackakyrkan

Du som är konfirmerad och själv vill vara ledare på exempelvis konfirmandläger kan gå vår ledarutbildning. Vi fördjupar oss i den kristna tron och utvecklar vårt ledarskap.

Ledarutbildning för unga ledare - LUB