Foto: Peter Lindegren

Det händer i Grisbackakyrkan

Vi är glada över att få mötas till Gudstjänst i Grisbackakyrkan, men vi befinner oss fortfarande i en pandemi så tänk på att stanna hemma vid symtom, tvätta händerna ofta och noggrant, undvika trängsel. På grund av den stora smittspridningen kommer vi under januari inte att ha någon annan verksamhet än Gudstjänst med söndagsskola, Bön på väg hem (fr.o.m. den 20/1) samt Ungdomsgudstjänster 21/1 och 28/1. EFS-föreningens planerade 100-årsfirande är framskjutet tills vidare. Antal deltagare i gudstjänster är begränsat till 50 personer. Vaccinbevis behövs inte.

Invid kyrkan finns en lekkyrka, en kyrka i miniatyr där barn genom lek kan lära sig mer om gudstjänst, dop, bröllop och begravning.

PRENUMERERA PÅ GRISBACKAKYRKANS NYHETSBREV HÄR >

Brevet kommer ca 1 gång i månaden direkt i din e-post.

För barn och unga

Två barn samspelar vid en leksaks-kassaapparat.

Liten och stor i Grisbackakyrkan

Onsdagar kl 9–12. Vi sjunger, pysslar och fikar tillsammans. Nu har Liten och stor har uppehåll på grund av pandemin. Vi hoppas kunna öppna i februari.

Söndagsskola i Grisbackakyrkan

På söndagar i samband med gudstjänsterna är det söndagsskola för barn från cirka tre år. Yngre barn har tillgång till lekrummet. På söndag den 16/1 börjar söndagsskolan igen. Klicka här för mera info om vilka söndagar vi har planerat att ha söndagsskola.

Någon spelar biljard.

Creo i Grisbackakyrkan

Tisdagar kl 15.15–17.15. För dig som går på mellanstadiet och som tycker om att skapa i olika material, vill spela biljard eller innebandy, vill ha en kul eftermiddag och för dig som har frågor om Gud. På grund av pandemin har vi begränsat antal platser. Mejla anmälan till Anneli Aronsson (klicka på rubriken så hittar du adressen). OBS! På grund av smittspridningen kommer Creo inte att öppna i januari.

Några ungdomar sitter på golvet och ritar.

Ayo i Grisbackakyrkan

Varannan fredag kl 16.30-19. För dig som är född 2010-2013. Vi pratar tro och liv och tävlar, leker och övernattar nån gång. OBS! På grund av pandemin kommer Ayo inte att starta i januari.

Ett barn sträcker upp händerna mot himlen. Solen lyser igenom fingrarna.

Heiwa i Grisbackakyrkan

Fredagar varannan vecka kl. 19.00 - ca. 23.00. Heiwa är för dig som är född 2006-2009. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar nån gång. OBS! På grund av pandemin kommer Heiwa inte att starta i januari.

Några ungdomar sitter runt ett bord och spelar Uno.

File i Grisbackakyrkan

En grupp för unga vuxna 18 år - uppåt kl. 19.00 - ca. 23.00 några lördagar i månaden. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar ibland. OBS! På grund av pandemin kommer File inte att starta i januari.

En tjej med ansiktet vilande i handflatan tittar in i kameran.

GiG i Grisbackakyrkan

Varannan fredag kl. 19.15 - ca. 23.00. Tonårsgrupp för dig som är födda 2003-2005. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar nån gång. OBS! På grund av pandemin kommer GiG inte att starta i januari.

Blå Träffen

Ny termin för Blå Träffen!

För vuxna