Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Det händer i Grisbackakyrkan

Den gula träkyrkan är full av aktivitet. Gudstjänster, grupper för unga och äldre, musik och bön. Vi hoppas att du ska hitta en plats här. Välkommen!

Onsdagar kl 18.00–20.00. Blå Träffen är en öppen verksamhet för dig med eller utan funktionsnedsättningar. Vi börjar kvällen med en sångsamling och därefter kan du välja mellan olika roliga programpunkter. Kvällen avslutas med andakt och fika.

Blå Träffen i Grisbackakyrkan

Du som är konfirmerad och själv vill vara ledare på exempelvis konfirmandläger kan gå vår ledarutbildning. Vi fördjupar oss i den kristna tron och utvecklar vårt ledarskap.

Ledarutbildning för unga ledare – LUB