Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Det händer i Grisbackakyrkan

Sjung med Busljusen, lek bröllop i Lekkyrkan, häng med kompisar på Blå träffen, delta i temakvällar för anhöriga till personer med missbruk eller psykisk ohälsa och mycket mer. Högmässa och gudstjänst firas vanligtvis på söndagar kl. 10.

Onsdagar kl 18.00–20.00. Blå Träffen är en öppen verksamhet för dig med eller utan funktionsnedsättningar Vi börjar kvällen med en sångsamling, därefter kan du välja mellan olika roliga programpunkter och kvällen avslutas med andakt och fika.

Blå Träffen i Grisbackakyrkan

Du som är konfirmerad och själv vill vara ledare på exempelvis konfirmandläger kan gå vår ledarutbildning. Vi fördjupar oss i den kristna tron och utvecklar vårt ledarskap.

Ledarutbildning för unga ledare - LUB