Foto: Peter Lindegren

Det händer i Grisbackakyrkan

Den gula träkyrkan är full av aktivitet. Gudstjänster, grupper för unga och äldre, musik och bön. Vi hoppas att du ska hitta en plats här. Välkommen!

Invid kyrkan finns en lekkyrka, en kyrka i miniatyr där barn genom lek kan lära sig mer om gudstjänst, dop, bröllop och begravning.

PRENUMERERA PÅ GRISBACKAKYRKANS NYHETSBREV HÄR >

Brevet kommer ca 1 gång i månaden direkt i din e-post.

För barn och unga

Två barn samspelar vid en leksaks-kassaapparat.

Liten och stor i Grisbackakyrkan

Onsdagar kl 9–12. Vi sjunger, pysslar och fikar tillsammans.

Söndagsskola i Grisbackakyrkan

På söndagar i samband med gudstjänsterna är det söndagsskola för barn från cirka tre år. Yngre barn har tillgång till lekrummet. Klicka här för mera info om vilka söndagar vi har planerat att ha söndagsskola.

Någon spelar biljard.

Creo i Grisbackakyrkan

Tisdagar kl 15.15–17.15. För dig som går på mellanstadiet och som tycker om att skapa i olika material, vill spela biljard eller innebandy, vill ha en kul eftermiddag och för dig som har frågor om Gud. Mejla anmälan till Anneli Aronsson (klicka på rubriken så hittar du adressen).

Några ungdomar sitter på golvet och ritar.

Ayo i Grisbackakyrkan

Varannan fredag kl 16.30-19. För dig som är född 2010-2013. Vi pratar tro och liv och tävlar, leker och övernattar nån gång. Klicka här om du vill veta vilka datum som Ayo träffas!

Ett barn sträcker upp händerna mot himlen. Solen lyser igenom fingrarna.

Heiwa i Grisbackakyrkan

Fredagar varannan vecka kl. 19.15 - ca. 23. Heiwa är för dig som är född 2006-2009. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar nån gång. Klicka här om du vill se vilka datum som Heiwa träffas!

Några ungdomar sitter runt ett bord och spelar Uno.

File i Grisbackakyrkan

En grupp för unga vuxna födda -02 och uppåt, några lördagar i månaden kl. 19-23. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar ibland. Klicka här om du vill veta vilka datum File träffas!

En tjej med ansiktet vilande i handflatan tittar in i kameran.

GiG i Grisbackakyrkan

Varannan fredag kl. 19.15 - ca. 23. Tonårsgrupp för dig som är född 2003-2005. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar nån gång. Klicka här om du vill veta vilka datum som GiG träffas!

Blå Träffen i Grisbackakyrkan

Onsdagar kl 18.00–20.00. Blå Träffen är en öppen verksamhet för dig med eller utan funktionsnedsättningar. Vi använder enkla ord, bilder och tecken till stöd.

Busljusen i Grisbackakyrkan

Onsdagar kl 14.30–15.30. Kör för dig som går i årskurs 1.

Några barn står och sjunger inomhus.

Tontrixarna i Grisbackakyrkan

Torsdagar kl. 16:00–16:45. Kör för dig som går i årskurs 2 och uppåt.

För vuxna

Oberoende anhörig

Temakvällar för dig som är oberoende anhörig till person med psykisk ohälsa eller missbruk. Välkommen till våra öppna kvällar i Grisbackakyrkan där vi samtalar utifrån olika teman och dricker te tillsammans. Klicka här för att läsa mera!

En rad människor står och sjunger från sånghäften.

Al Dente i Grisbackakyrkan

Kören Al Dente övar på tisdagar ojämna veckor kl 19.00-20.30. Al Dente är en blandad kör för vuxna med körvana och kören sjunger mest 4-stämmigt. För närvarande finns det flera platser i bas- och tenorstämmorna, samt några platser i sopran och alt också. (Klicka här för kontaktuppgifter.)

Internationell mission

Kort historik, nutid samt information om aktuell insamling.

Någon håller händerna runt en kaffekopp på bordet.

Öppet hus och Missionsträffar

Öppet Hus och Missionsträffarna vänder sig till dig som är dagledig. Vi ses varannan torsdag (udda veckor) kl. 13-15.

Gudstjänst i Grisbackakyrkan

Klicka här och läs mera om kommande gudstjänster i Grisbackakyrkan.

En kvinna står med knäppta händer. Tända ljus i förgrunden.

Bön i Grisbackakyrkan

Välkommen till våra bönesamlingar!

En man från Svenska kyrkan lämnar en matkasse till en äldre dam vid ytterdörren.

Volontäruppdrag i Grisbackakyrkan

Vi är många som tillsammans bär arbetet i Grisbackakyrkan. Vill du också vara med och göra något meningsfullt för andra som ideell?