Svenska kyrkan i Umeå

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Det händer i Församlingsgården

Kom in och upptäck något nytt i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9.

Torsdagar kl 9.30-11.30 i Församlingsgården, Ö Esplanaden 9. För dig som är hemma med ditt/dina barn och vill träffa andra vuxna och barn. Vi fikar, sjunger, leker och umgås. Ingen anmälan, drop-in. Start 18/1.

Öppen förskola i Församlingsgården

Onsdagar kl 15.00-16.30 i Församlingsgården, Ö Esplanaden 9. För dig som är 6-9 år. Andakt, skapande, lek och spel. Vårterminen pågår den 17/1-16/5. Obs! Anmälan.

Onsdagskul i Församlingsgården

Du som är konfirmerad och själv vill vara ledare på exempelvis konfirmandläger kan gå vår ledarutbildning. Vi fördjupar oss i den kristna tron och utvecklar vårt ledarskap.

Ledarutbildning för unga ledare - LUB

Alla människor har en story som är värd att berätta. I podcasten "Mitt i allt" får unga människor utrymme att göra det.

Mitt i allt