Några barn sitter runt ett bord och pysslar.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Kyrkan efter skoldagen

Du behöver inte ha tråkigt eller vara ensam på eftermiddagen efter skolan. Kom till kyrkan! Här finns verksamheter för dig i låg- och mellanstadieåldern samlade. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer om respektive grupp.

456:an

Tisdagar kl 15.00–17.00 i Tavelsjö församlingsgård med start v. 36. En grupp för dig som går på mellanstadiet. Vi träffas en gång i veckan och gör roliga saker ihop.

Några ungdomar sitter på golvet och ritar.

Ayo i Grisbackakyrkan

Varannan fredag kl 16.30-19. För dig som är född 2010-2013. Vi pratar tro och liv och tävlar, leker och övernattar nån gång. Klicka här om du vill veta vilka datum som Ayo träffas!

En flicka blåser såpbubblor.

Club 7+ i Tegs kyrka

Torsdagar kl 16.00–17.15. Anmälan.

Någon spelar biljard.

Creo i Grisbackakyrkan

Tisdagar kl 15.15–17.15. För dig som går på mellanstadiet och som tycker om att skapa i olika material, vill spela biljard eller innebandy, vill ha en kul eftermiddag och för dig som har frågor om Gud. Mejla anmälan till Anneli Aronsson (klicka på rubriken så hittar du adressen).

Efter Plugget i Kyrkhörnan

Måndagar kl 14.30-16.00. För dig som går i årskurs 5 och uppåt.

Ett barn sträcker upp händerna mot himlen. Solen lyser igenom fingrarna.

Heiwa i Grisbackakyrkan

Fredagar varannan vecka kl. 19.15 - ca. 23. Heiwa är för dig som är född 2006-2009. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar nån gång. Klicka här om du vill se vilka datum som Heiwa träffas!

Miniorer i Innertavle missionshus

Onsdagar kl 15-16.30. Här träffas vi som går i förskoleklass till årskurs 3. Samling kring en biblisk text eller tema, skapande och lek.

Scouter i Ersmarkskyrkan

Torsdagar kl 18.30–20.00 för dig som går i årskurs 4–6. Vi lär oss scouting och hur man är en bra kompis. Vi träffas utomhus fram till och med sportlovet. Terminsstart torsdag 8 september. Anmälan. För mer information om denna och äldre scoutgrupper, se kontaktinfo nedan.

Småskaparna

Måndagar 14.30-16.30 i Tavelsjö församlingsgård med start v 36. För barn i förskoleklass och årskurs 1 som gillar att skapa och ha roligt. Vi sjunger, målar, pysslar, bakar, håller en andakt men framför allt är vi med varandra.

Några ungdomar sitter på golvet och ritar.

Tisdagsklubben i Röbäcks kyrka

Uppstart 13/9. Tisdagar kl. 14.30 - 16.00. För barn i årskurs 1-3. Vi samtalar om bibeln gud och livet, sjunger, leker, skapar, myser och fikar tillsammans. Anmälan.

Skapargruppen i Tavelsjö

Torsdagar 15.00-17.00 i Tavelsjö församlingsgård med start v. 36. För barn i årskurs 2 och 3 som gillar att skapa och ha roligt.

En kvinna hjälper en liten flicka att rita i ett rum fullt av människor.

Söndagsskola i Röbäcks kyrka

Kl 11.00–12.00 i samband med gudstjänsterna i Röbäcks kyrka.

Söndagsskola i Grisbackakyrkan

På söndagar i samband med gudstjänsterna är det söndagsskola för barn från cirka tre år. Yngre barn har tillgång till lekrummet. Klicka här för mera info om vilka söndagar vi har planerat att ha söndagsskola.

Tisdagskul i Västerslättskyrkan

Tisdagar kl 14.30-16.00. För dig som går i förskoleklass och till årskurs 2. Frukt, samling kring liv och bibel, skapande och lek. Möjlig hämtning från Rödängsskolan och Hedlundaskolan. Anmälan.

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan. En kvinna kompar på piano.

Barnkörer

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt och skoj och gemenskap.

En grupp barn står i ring och leker.

Torsdagskul i Västerslättskyrkan

Torsdagar kl 15.00-16.30. För dig som går i årskurs 3–6. Frukt, samling med Bibelberättelse, skapande och häng. Anmälan.