20181118 Gudstjänst i Bergsjöns kyrka.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Kyrkan efter skoldagen

Du behöver inte ha tråkigt eller vara ensam på eftermiddagen efter skolan. Kom till kyrkan! Här finns verksamheter för dig i låg- och mellanstadieåldern samlade.

Inställt tillsvidare pga. Coronaepidemin. Tisdagar kl 15.00–17.00 i Tavelsjö församlingsgård. En grupp för dig som går på mellanstadiet. Vi träffas en gång i veckan och gör roliga saker ihop.

456:an i Tavelsjö församlingsgård

Måndagar kl 15.00. För dig som går i årskurs 4 och uppåt. Fika, skapande & spel mm prata tro och liv - efter plugget. Med Lotta & Karin varannan måndag (jämna veckor).

Efter Plugget i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan - INSTÄLLT

Dagkollo med skattjakt och lek för barn mellan 7 och 11 år i  Adolfsbergs kyrka.

Club 7+ i Tegs kyrka INSTÄLLT

Torsdagar kl 16.00–17.15. För dig i årskurs 1–3 som gillar skapande i färg och form kombinerat med samtal utifrån Bibeln. Anmälan.

Sommarkollo för barn i åldrarna 10-13 år. Den här dagen besöker de Stockholm grafitti i Slakthusområdet för att måla och spraya grafitti.

INSTÄLLT - Creo i Grisbackakyrkan

INSTÄLLT - Vi anpassar vår verksamhet efter de restriktioner som gäller under pandemin. Vi återkommer med info när vi vet mera. __________________________________________________ Tisdagar kl 15.30–17.30. För dig som går på mellanstadiet och som tycker om att skapa i olika material, vill spela biljard eller innebandy, vill ha en kul eftermiddag och för dig som har frågor om Gud.

Barn sträcker upp händer mot skyn

Kyrkoåret: Kristi förklarings dag
Rubrik: Jesus förhärligad
"...himmelsk strålglans, en glimt av Kristus sådan han är"

Online - Heiwa i Grisbackakyrkan

Online - Vi anpassar vår verksamhet efter de restriktioner som gäller under pandemin. Heiwa träffas online, kontakta Anneli Aronsson. Fredagar varannan vecka kl 17.00-19.00. Heiwa är för dig som är 11-15 år. Vi pratar om tro & liv, tävlar, leker och kanske övernattar nån gång. Vårterminens datum är 22/1, 5/2, 19/2, 5/3, 19/3, 1/4 (torsdag), 16/4, 30/4, 14/5, 28/5, 11/6.

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin.

LUX i Ersbodakyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Tisdagar kl 15.45–17.00. För barn i årskurs 2–3. LUX är en grupp som arbetar med olika teman kopplade till Bibeln och livet. Vi sjunger, ber, läser, funderar och skapar tillsammans. Obs! Pågår ej i vanlig ordning, vid frågor kontakta ledare.