En flicka blåser såpbubblor.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Club 7+ i Tegs kyrka

Torsdagar kl 15.45–17. För barn i årskurs 1–3 som gillar skapande i färg och form kombinerat med samtal utifrån Bibeln. Vårterminen pågår 2/2–4/5. Anmälan.

Barnen hämtas med bussar från Stöcke-, Stöcksjö-, Böleäng- och Östtegs skola. 

Nästa alla barn som anmäler sig väljer att vara med i både kör och Club 7+. Det gör att vi under 20 minuter fikar med halva gruppen när de andra sjunger i kör, och sedan skiftar så att samtliga får fika. Gillar inte barnet körsång finns annan lugn aktivitet.

Skapandet funderar vi ut tillsammans i början av terminen. I Club 7+ ingår också medverkan vid gudstjänster och andra aktiviteter några gånger per termin. Ledare är Kerstin Olofsson och Ida Kunelius tillsammans med ideella krafter. 

 

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker? 

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.