Gudstjänst med barnkör i Önsta Gryt kyrka i Västerås.

Barnkörer

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt, skoj och gemenskap. Klicka på körens namn nedan om du vill veta mer och vill anmäla ditt barn.

Barnkören Young Voices S:t Staffan

Terminsstart 23 september Onsdagar kl 15.45–17.00. För barn i åk 2-3. Vi sjunger och har roligt tillsammans. Kort andakt/samling.

Busljusen i Grisbackakyrkan

Onsdagar kl 14.50–15.50. Kör för dig som går i årskurs 1. Den 15/9 börjar vi sjunga igen. Det går bra att anmäla sig redan idag.

Cirrus i Tegs kyrka

Torsdagar kl 16.00–17.00. Svängigt, lugnt och tufft. Fikahäng innan. Välkommen till denna kör för dig i årskurs 4–7. Anmälan till Catrin Ström.

Familjegudstjänst i Boden med nattvard. Barnkör sjunger och deltar nattvarden. En mässa med barn och vuxna. Barn spelade orgel.

Stjärngnister i Tegs kyrka

Torsdagar kl 15.15–15.55. Livfullt, svängigt och innerligt är det i denna kör för barn i årskurs 1–3. Busshämtning från vissa skolor. Anmälan till Catrin Ström

Himlalåt i Tegs kyrka

Onsdagar kl 17.45–18.30 med uppstart v. 37. Härligt och svängigt, lustfyllt och lekande! Så är det i Himlalåt, Tegs kyrkas kör för barn som är 5–6 år. Anmälan.

Joy i Ersmarkskyrkan

Tisdagar kl 15.00–16.30. Kör för barn i årskurs 3–5. Mellanmål kl 15.00, sång och musik från och med kl 15.30. Vi sjunger och spelar ibland instrument till våra sånger. Höststart tisdag 28 september. Anmälan.

JoyKids i Ålidhemskyrkan

Terminsstart 31 augusti. Tisdagar kl 15.30-16.30. En kör för dig i årskurs 1–3 som tycker det är kul att sjunga!

Join Us i Carlskyrkan

Tisdagar kl 16.00–17.00. En kör för barn i årskurs 4–7. Vi sjunger tillsammans, i stämmor och solo om man vill. Anmälan.

Maracas, barnkör i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan

Terminsstart 2 september! Torsdagar kl 15.30-16.30. För alla barn i årskurs 1–3. Kören det svänger om, för alla barn som gillar att sjunga.

Dagkollo med skattjakt och lek för barn mellan 7 och 11 år i  Adolfsbergs kyrka.

Mikrofon, barnkör i Ersbodakyrkan

Måndagar 15.00–15.45 med start 20 september 2021. För barn från Förskoleklass. Vi sjunger och har kul tillsammans!

Näktergalarna i Församlingsgården

Tisdagar kl 16.00–16.50 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9. Kör för dig som är 10 år och uppåt.

Sing It i Carlskyrkan

Onsdagar kl 15.15–16.15. En kör för barn mellan 6 och 9 år. Vi sjunger, leker, och har kul tillsammans. Vi sjunger också på gudstjänster några gånger per termin.

Barnkör för barn mellan 6 och 9 år i Adolfsbergs församlingshem i Örebro.

Småfåglarna i Församlingsgården

Torsdagar kl 18.00–18.40 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9. Kör för barn 5–6 år.

Sångfåglarna i Församlingsgården

Onsdagar kl 15.00–15.40 samt torsdagar kl 17.00–17.40 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9. En kör för barn som är 6–9 år.

Sommarkollo för barn i åldrarna 10-13 år. Den här dagen besöker de Stockholm grafitti i Slakthusområdet för att måla och spraya grafitti.

Tontrixarna i Grisbackakyrkan

Torsdagar kl. 16:00–16:45. Kör för dig som går i årskurs 2 och uppåt. Den 16/9 börjar vi sjunga igen. Det går bra att anmäla sig redan idag.

Barnkören VIP (=Very Important Persons) i Ersmarkskyrkan

Torsdagar kl 16.00–16.45. Kör för barn i årskurs 1–2. Häng på, sjung och ha roligt med oss! Höststart torsdag den 9 september. Anmälan

Orgelskola i Backens kyrka

Vi utbildar sex orgelelever från sex till arton års ålder. Några är nybörjare, medan andra redan vikarierar som orgelspelare i kyrkorna i närområdet.

Barn & familj

Hänga med kompisar, sjunga i kör, busa, pyssla och lära sig mer om bibeln. Det finns mycket kul att göra för barn. Är du hemma med barn finns öppen förskola och många andra träffar där du och ditt barn får umgås och leka med andra.