Gudstjänst med barnkör i Önsta Gryt kyrka i Västerås.

Barnkörer

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt, skoj och gemenskap. Klicka på körens namn nedan om du vill veta mer och vill anmäla ditt barn.

Barnkör i Västerslättskyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Onsdagar kl 15.30–16.30. Vi sjunger och har roligt tillsammans.

Vi återkommer med info när vi vet mera.
Onsdagar kl 14.30–15.30. Kör för dig som går i årskurs 1.

INSTÄLLT - Busljusen i Grisbackakyrkan

INSTÄLLT - Vi anpassar vår verksamhet efter de restriktioner som gäller under pandemin. Vi återkommer med info när vi vet mera. Onsdagar kl 14.30–15.30. Kör för dig som går i årskurs 1.

Cirrus i Tegs kyrka INSTÄLLT

Torsdagar kl 16.00–17.00. Svängigt, lugnt och tufft. Välkommen till denna kör för dig i årskurs 4–7. Anmälan.

Familjegudstjänst i Boden med nattvard. Barnkör sjunger och deltar nattvarden. En mässa med barn och vuxna. Barn spelade orgel.

Stjärngnister i Tegs kyrka INSTÄLLT

Torsdagar kl 15.15–15.55. Livfullt, svängigt och innerligt är det i denna kör för barn i årskurs 1–3. Anmälan.

Himlalåt i Tegs kyrka INSTÄLLT

Onsdagar kl 17.45–18.30. Härligt och svängigt, lustfyllt och lekande! SÅ är det i Himlalåt, Tegs kyrkas kör för barn som är 5–6 år. Anmälan.

Joy i Ersmarkskyrkan

Inställt resten av terminen pga coronapandemin. Tisdagar kl 15.00–16.30. Kör för barn i årskurs 3–5. Mellanmål kl 15.00, sång och musik från och med kl 15.30. Vi sjunger och spelar ofta instrument till våra sånger. Höststart tisdag 8 september. Anmälan.

JoyKids i Ålidhemskyrkan - INSTÄLLT

201111: Efter de skärpta råden från FHM tar verksamheten paus 11 november - 8 december. Tisdagar 15.30–16.30 i Ålidhemskyrkan. En kör för dig i årskurs 1–3 som tycker det är kul att sjunga!

Join Us i Carlskyrkan

Tisdagar kl 16.00–17.00. En kör för barn i årskurs 4–7. Vi sjunger tillsammans, i stämmor och solo om man vill. Anmälan.

Kazoo i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan - INSTÄLLT

201111: Efter de skärpta råden från FHM tar verksamheten paus 11 november - 8 december. Måndagar kl 15.00–16.30 med start 7 september. Kören för alla barn i årskurs 4 och uppåt, som gillar att sjunga och uppträda. Varannan måndag (udda veckor).

201111: Efter de skärpta råden från FHM tar verksamheten paus 11 november - 8 december. Torsdag kl 15.00–16.30. För alla barn i årskurs 1–3. Kören det svänger om, för alla barn som gillar att sjunga. Terminsstart hösten 2020 - torsdag 9 september.

Maracas, barnkör i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan - INSTÄLLT

Dagkollo med skattjakt och lek för barn mellan 7 och 11 år i  Adolfsbergs kyrka.

Mikrofon, barnkör i Ersbodakyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Måndagar 14.30–15.15 med start 7 september. För barn från Förskoleklass. Vi sjunger och har kul tillsammans! Ledare hämtar och lämnar barnen på Ersdungens skola.

Näktergalarna i Församlingsgården

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Tisdagar kl 16.00–16.50 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9. Kör för dig som är 10 år och uppåt.

Sing It i Carlskyrkan

Onsdagar kl 15.15–16.15. En kör för barn mellan 6 och 9 år. Vi sjunger, leker, och har kul tillsammans. Vi sjunger också på gudstjänster några gånger per termin.

Skaparkören i Tavelsjö församlingsgård

Inställt tillsvidare pga. Coronaepidemin. Torsdagar kl. 16.30–17.15 i Tavelsjö församlingsgård.

Barnkör för barn mellan 6 och 9 år i Adolfsbergs församlingshem i Örebro.

Småfåglarna i Församlingsgården

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Torsdagar kl 18.00–18.40 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9. Kör för barn 5–6 år.

Sångfåglarna i Församlingsgården

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Onsdagar kl 15.00–15.40 samt torsdagar kl 17.00–17.40 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9. En kör för barn som är 6–9 år.

Sommarkollo för barn i åldrarna 10-13 år. Den här dagen besöker de Stockholm grafitti i Slakthusområdet för att måla och spraya grafitti.

INSTÄLLT - Tontrixarna i Grisbackakyrkan

INSTÄLLT - Vi anpassar vår verksamhet efter de restriktioner som gäller under pandemin. Vi återkommer med info när vi vet mera. Torsdagar kl. 16:00–16:45. Kör för dig som går i årskurs 2 och uppåt.

Barnkören VIP (=Very Important Persons) i Ersmarkskyrkan

Inställt resten av terminen pga coronapandemin. Torsdagar kl 16.00–16.45. Kör för barn i årskurs 1–2. Häng på, sjung och ha roligt med oss! Höststart torsdag 10 september. Anmälan.

Orgelskola i Backens kyrka

Vi utbildar sex orgelelever från sex till arton års ålder. Några är nybörjare, medan andra redan vikarierar som orgelspelare i kyrkorna i närområdet.

Hänga med kompisar, sjunga i kör, busa, pyssla och lära sig mer om bibeln. Det finns mycket kul att göra för barn. Är du hemma med barn finns öppen förskola och många andra träffar där du och ditt barn får umgås och leka med andra.

Barn & familj