En flickkör övar.
Foto: Johannes Frandsen

Barnkören Young Voices S:t Staffan

Från 6 år och uppåt. Vi sjunger och har roligt tillsammans. Kort andakt/samling. Torsdagar 15.45-17.00

Starten senareläggs i väntan på ny musiker, till februari/mars. Men anmälan tas emot löpande.

Hitta till Västerslättskyrkan

Västerslättskyrkan är en del av Umeå stadsförsamling

Västerslättskyrkan S:t Staffan
Timotejvägen 2
Busshållplats Västerslätt centrum

E-post  Umeå stadsförsamling

Koordinater
Latitud 63.836538
Longitud 20.232751
Klicka här för att se en karta>

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.