Några barn står och sjunger inomhus.

Tontrixarna i Grisbackakyrkan

Torsdagar kl 16–16.45. Kör för dig som går i årskurs 2 och uppåt. Vi lär vi oss sånger och tränar våra röster. Vårterminen pågår: 12/1–4/5. Anmälan.

Varje körövning avslutas med en kort andakt. Tontrixarna brukar också att sjunga i Gudstjänst med små & stora några gånger per termin.

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.