Foto: Alex & Martin

Busljusen i Grisbackakyrkan

Onsdagar kl 14.30–15.30. Kör för dig som går i årskurs 1.

Vi träffas i Grisbackakyrkan på onsdagarna och sjunger tillsammans. Du får lära dig sånger och träna din röst. Varje körövning avslutas med en kort andakt. Busljusen brukar också att sjunga i Gudstjänst med små & stora några gånger per termin.

Hitta till Grisbackakyrkan

Grisbackakyrkan är en del av Umeå landsförsamling

Grubbevägen 4
Busshållplats Hartvigsgatan

E-post  Grisbackakyrkan
Swish 123 081 06 89
Bankgiro 5613-6732

Så här behandlar Grisbackakyrkan personuppgifter

Koordinater
Latitud 63.834223
Longitud 20.217342
Klicka här för att se en karta>

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.